U bevindt zich nu hierHomeSanitair informatieWelke badkamermeubels kies jij?

Welke badkamermeubels kies jij?

De basis van de badkamer staat! Nu is het tijd om de badkamer af te maken en badkamermeubels toe te voegen. Wij helpen je met het kiezen van de badkamermeubels die het beste bij jou passen. We behandelen de stijl en de hoeveelheid opbergruimte die je nodig heb. Zo weet je precies welke meubels niet mogen ontbreken in jouw nieuwe badkamer.

Hoeveel opbergruimte heb je nodig?

Allereerst gaan we kijken naar de opbergruimte die je nodig hebt in de badkamer. Is de badkamer voor het gehele gezin of woon je alleen? Heb je meerdere badkamers in huis? En wat wil je graag kwijt in de badkamer? Na het stellen van deze vragen kun je inschatten hoeveel opbergruimte je nodig hebt en welke meubels daar bij passen. Ben je bijvoorbeeld met een groot gezin met één badkamer? Kies dan voor een wastafel met twee wasbakken en lades eronder. Zo creëer je ruimte, voor meerdere gezinsleden in de badkamer en genoeg opbergruimte!

badkamermeubels

Daarnaast kun je bepalen welke soort opbergruimte voor jou het meest praktisch is. Denk aan kastjes of lades om je spullen in op te bergen. Over het algemeen zijn lades praktischer in te delen dan kastjes, maar je moet natuurlijk uiteindelijk kiezen wat in jou specifieke situatie het best van toepassing is. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

De stijl van de badkamermeubels

De stijl van het badkamermeubel is misschien wel één van de belangrijkste aspecten waarom je wel of niet voor een bepaalde meubel zou kiezen. Het is natuurlijk het mooist wanneer het meubel past binnen de door jou gekozen stijl van je badkamer. Wat voor stijl heeft jouw huidige badkamer? Is deze klassiek, modern, landelijk of industrieel? Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in ieder van deze stijlen.

Heb je bijvoorbeeld een moderne badkamer? Dan is het mooi om hangende badkamermeubels aan te schaffen, dit zorgt voor een ruime en strakke uitstraling. Zo heeft iedere stijl zijn eigen kenmerken. Let hier dus op bij het kopen van je nieuwe meubels.

Badkamermeubels bij Sanisale

Wil je graag badkamermeubels kopen, of gewoon eens inspiratie opdoen over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkamers en sanitair? Kom dan langs in één van onze luxe badkamer showrooms bij jou in de buurt, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. Onze badkamer specialisten helpen jou graag bij het kiezen en geven gedegen en persoonlijk advies. Maak hier alvast een afspraak of kom gewoon even langs!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van badkamers en een handig stappenplan om te komen tot uw droombadkamer. Met het assortiment van Sanisale, kunt u een complete badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitairproducten. Al deze badkamer producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan badkamer accessoires.