Sanisale - Water besparen in de badkamer

Buitendouches

Douchekoppen

De inrichting van je badkamer beperkt zich niet alleen tot binnenshuis. Als je een zwembad in de tuin hebt, of een jacuzzi of sauna, dan zijn buitendouches geen overbodige luxe. Bij Sanisale kun je dan ook terecht voor mooie buitendouches die je wellness ervaring buiten helemaal compleet maken.

Buitendouches: groot gemak in je achtertuin

Om te voorkomen dat je de kinderen na een duik in het zwembad in de tuin door het hele huis hebt lopen, zijn buitendouches een ideale oplossing. De buitendouches zijn rond de twee meter hoog en daardoor ook heel geschikt voor volwassenen. Voor de kinderen hebben de buitendouches een extra handdouche binnen bereik. Met een druk op de knop zet je de douche eenvoudig aan. Kies voor een mooie zwarte douche, die volledig opgaat in de inrichting van je tuin. Of ga voor een opvallend ontwerp van geborsteld rvs. Bekijk onze inspiratiepagina voor tips over materialen en kleuren. De buitendouches van Sanisale sluit je niet alleen op de koudwaterkraan aan. Geniet ook optimaal van je buitendouche met een warmwaterstraal.

Onderhoud en montage

De buitendouches van Industrial Taps zijn speciaal gemaakt om buiten gebruikt te worden en ze zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Plaats de buitendouches op een vrijstaand en vlakke ondergrond van bijvoorbeeld hout of tegels. Of kies voor een ombouw waarmee je een inloopdouche creëert. Het is belangrijk dat je kijkt of de buitendouche die je op het oog hebt alleen geschikt is voor buiten, of eventueel binnenshuis gebruikt kan worden. Omdat de buitendouches in principe bedoeld zijn om buitenshuis te plaatsen, roesten ze niet. Mocht je in de winter de sauna buiten niet gebruiken, dan is het wel belangrijk dat je de douche beschermt tegen de vorst. Hiervoor tap je het water af, zodat al het water uit de leidingen is. Vervolgens laat je het eventuele achtergebleven water helemaal uit de douche lopen. Zo geniet je bij warm weer optimaal van je buitendouche.

Benieuwd naar de perfecte buitendouche? Kom naar de showroom

Kun je ook niet wachten om de verschillende buitendouches te bekijken? Kom dan langs in de showroom van Saninale. Kies uit het assortiment van buitendouches de douche in jouw stijl en maak gebruik van de adviezen van onze medewerkers om ze eenvoudig in de tuin te monteren.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest