Sanisale - FG Design radiatoren

Designradiatoren

Radiatoren

Een goede verwarming mag niet ontbreken in je badkamer. Niet alleen omdat je het aangenaam warm wilt hebben na het douchen of in de ochtend tijdens het tandenpoetsen. Je kunt met designradiatoren ook voorkomen dat de condens die in de badkamer kan ontstaan, te lang blijft hangen.

Designradiatoren; een verwarming met een mooi ontwerp

De naam zegt het eigenlijk al. Als je kiest voor designradiatoren in je badkamer heb je iets moois aan de muur hangen. De verschillende ontwerpen zijn geschikt voor ieder type badkamer. Of je nu een grote of een kleinere ruimte tot je beschikking hebt, designradiatoren passen altijd. Kies voor een frame dat bestaat uit meerdere vakken en liggende buizen. De modellen hebben verschillende breedtes. Bijvoorbeeld tachtig of zestig centimeter. Zo kan het aan iedere muur gehangen worden. Ook de hoogtes verschillen. Bijvoorbeeld van 1,20 meter tot 1,80 meter. Voor een apart ontwerp kun je ook bij Sanisale terecht. Wat dacht je van een enkele stang van 1,70 meter hoog? Of een radiator met verticale lamellen? Behalve dat deze radiatoren de ruimte verwarmen zijn ze ook nog eens handig om je handdoeken aan op te hangen. Zo drogen ze eenvoudig en snel na gebruik.

Een complete verwarming van je badkamer bij Sanisale

De designradiatoren die je bij Sanisale koopt, zijn helemaal compleet. Dat betekent dat de bevestigingsmaterialen inclusief blindstoppen en ontluchter meegeleverd worden. Ook kun je gebruik maken van de duidelijke handleiding tijdens het installeren van de designradiatoren. Houdt tijdens het monteren rekening met de afmetingen van de verwarming. En volg de aanwijzingen zorgvuldig op. Op deze manier moet het geen enkel probleem zijn om de verwarming zelf op te hangen. Mocht je het installeren toch liever aan een professional overlaten, dan is dat ook mogelijk. Je kunt bij Sanisale een afspraak maken met een deskundige monteur die deze klus van je overneemt. Denk ook aan de aansluiting van de radiatorkraan.Om de temperatuur te regelen van de verwarming in de badkamer kun je kiezen tussen een thermische radiatorkraan en een gewone radiatorkraan. De eerste is energiezuinig. Je kunt het met verschillende standen instellen. Let bij de aanschaf goed op dat de kraan op de aansluiting van de verwarming past.

Een stijlvolle blikvanger in je badkamer

Er zijn verschillende manieren om je handdoeken netjes in de badkamer te hangen. De designradiatoren geven een luxe uitstraling aan je badkamer, zelfs als je handdoeken over de verwarmingsbuizen hangt. De designradiatoren met lamellen zijn verkrijgbaar in meer dan tien kleuren, dus er is altijd een kleur die bij de inrichting en stijl van je badkamer past. Je kunt het natuurlijk ook neutraal houden door te kiezen voor een wit of zwart model. Of denk bijvoorbeeld aan rvs. Je kunt dan de handdoekhouders die je naast het badkamermeubel hangt van hetzelfde materiaal kiezen. Daarmee geef je de badkamer een uniforme en opgeruimde uitstraling. Dankzij de verschillende kleuren en modellen staat dit type verwarming in iedere interieurstijl. Zowel in een modern als een klassiek ingerichte badkamer. Je kunt daarnaast zelf bepalen hoe opvallend de verwarming is die aan je muur hangt door te kiezen voor de matte of spiegelende variant.

Sanisale - elektrische_radiator

Kies de juiste verwarming bij je nieuwe badkamer

In sommige badkamers zit een radiator van de centrale verwarming. Maar het kan zijn dat deze in je kleine badkamer veel ruimte inneemt. Of misschien heb je een nieuwe indeling op het oog, waarbij je een bad wilt plaatsen langs de muur, waar nu de verwarming zit. Omdat je toch een verwarming in de badkamer wilt hebben, kun je met een gerust gevoel de oude radiator weghalen en deze vervangen door designradiatoren. Zeker als je de badkamer helemaal gaat verbouwen. Dan houd je met het indelen van de nieuwe elektriciteitspunten, ook rekening met de plaats waar je de designradiatoren wilt hangen. Desnoods maak je een extra gipsmuurtje voor een afscheiding. Je kiest de plek waar de elektrische verwarming het best tot zijn recht komt. Als je graag een nieuwe indeling van je badkamer wilt, maar je weet niet waar je moet beginnen, dan kan Sanisale je ook helpen.

Doe inspiratie op in onze showroom

Kom naar de showroom om de verschillende voorbeeld badkamers te bekijken en doe ideeën op voor het plaatsen van designradiatoren. Hier komen, kleuren, stijl, materialen en design bij elkaar. Ben je er dan nog niet helemaal uit? Met een 3D ontwerp kan aan de hand van de exacte afmeting van je badkamer, een realistisch beeld gegeven worden van de verschillende mogelijkheden. Onze medewerkers helpen je graag bij al je vragen over de oplossingen met designradiatoren.

Sanisale - FG Design radiatoren

Handdoekradiator

Sanisale - radiator

Plintradiator

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest