Sanisale - Ink serie Momento

Wastafelkasten

Badkamermeubels

Een wastafelkast is een kast met een geïntegreerde wasbak. Met een wastafelkast combineer je opbergruimte met je wastafel. Wastafelkasten zijn te verkrijgen in ontelbare soorten en maten. Wij helpen je graag met je aankoop!

Wastafelkasten in alle soorten en maten

Of het nu gaat om het opbergen van je handdoeken of kleinere spullen zoals een scheermes of make-up, met een wastafelkast heb je alles bij de hand. Je kunt een wastafelkast zo veelzijdig maken als je zelf wilt. Zo kun je voor een wastafelkast met alleen deuren kiezen, maar ook een kast met lades en/of met open ruimtes. De variatie in wastafelkasten is enorm. Je hebt ook ruime keuze in materiaal en design. Zo vind je altijd een wastafelkast die bij jouw badkamerstijl past.

Waar je ook voor gaat, je wilt graag dat jouw wastafelkast mooi aansluit bij de rest van jouw badkamer. Vind je het fijner om direct een complete badkamer uit te zoeken? Bekijk dan onze badkamercollectie.

Advies nodig?

Er zijn veel factoren om rekening te houden bij het kiezen van de juiste wastafelkast. Kies je voor het één, dan sluit je het andere uit en andersom. Wij helpen graag met het combineren van jouw wastafelkast met de juiste wastafel, kraan, afvoer etc. Ook adviseren we je graag over welke wastafelkast past bij jouw badkamerstijl. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms door heel Nederland. Klik hier voor jouw dichtstbijzijnde Sanisale showroom.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest