Sanisale - Geesa Hotel collection Emmerrooster 61 cm voor Sphinx 300 en Arnhem

Emmerroosters

OVERIGE ACCESSOIRES

Je badkamer en de inrichting ervan, kies je met zorg uit. Maar een badkamer hoeft niet alleen luxe te zijn. Je hebt ook een paar praktische zaken nodig, zoals bijvoorbeeld emmerroosters. Bekijk de mogelijkheden die Sanisale voor de emmerroosters heeft, ook voor in garage of bijkeuken.

Emmerroosters: een praktische oplossing

In een badkamer met een tweede wasbak, of een speciale uitstortgootsteen, kun je kiezen voor een emmerrooster. Dit is bijvoorbeeld handig als je regelmatig een handwas doet en daarvoor een speciale emmer hebt die je wilt vullen, of even wilt laten staan. Met emmerroosters klap je het rooster over de uitstortbak en daardoor heb je een extra rekje om de emmer op te zetten. Eventuele druppels vallen in de gootsteen, dus je badkamer blijft verder droog. Je kunt je emmer ook gemakkelijk legen, zonder dat je deze hoeft te verplaatsen. Heb je een bijkeuken of garage waar je bijvoorbeeld je emmer vult om de vloer te dweilen? Ook dan is een emmerrooster een ideale oplossing. De emmer vul je met water terwijl deze op het emmerrooster staat en je hoeft de steeds zwaarder wordende emmer dus niet vast te blijven houden.

Meer weten over hoe je jouw stijlvolle badkamer ook praktisch kunt houden? Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina.

Verschillende soorten emmerroosters

De meest gebruikelijke plek om een emmerrooster te plaatsen, is in een uitstortbak, of uitstortgootsteen. Deze bevindt zich vaak in een bijkeuken of garage, maar kan bijvoorbeeld ook aan de buitenmuur bevestigd worden. Emmerroosters worden aan de achterzijde van de uitstortbak bevestigd en zijn over het algemeen voorzien van scharnieren. Daardoor kun je het emmerrooster omhoog zetten als je een emmer met water wilt vullen. En je kunt het emmerrooster laten zakken op het moment dat je de emmer op het rooster wilt neerzetten. Dankzij het stevige materiaal waar het van is gemaakt, zoals messing, kan het rooster het gewicht dragen en roest het niet.

Kom langs in de showroom van Sanisale om ons assortiment emmerroosters te bekijken. Je kunt dan direct zien welke verschillende soorten uitstortbakken er zijn, waar deze emmerroosters het best bij passen. We adviseren je graag voor de beste oplossing voor jouw badkamer of bijkeuken.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest