Sanisale - sanisale_heerlen_binnenkijkenbij_Fam_middelburg-6

Glashouders

Douche accessoires

Geen losse tandenborstels op de wastafel of op het planchet bij de spiegel. Met glashouders uit het assortiment van Sanisale heb je altijd een opgeruimde badkamer. En je houdt het plankje ook nog eens langer schoon. Glashouders zijn er natuurlijk niet alleen om je tandenborstel in te zetten. Het is ook handig om een glas bij de hand te hebben als je een slokje water wilt nemen.

Glashouders voor een stijlvolle badkamer

Glashouders geven je badkamer net dat beetje extra uitstraling. Met een houder van rvs of zwart metaal past het in een moderne inrichting. Kies voor een model dat je in de muur bevestigt, met een ronde of een vierkante beker. Je kunt ook bijvoorbeeld een een chromen bekerhouder ophangen, waarvan je de beker niet uit de houder kunt tillen. Dit model is dan echt bedoeld om je tandenborstel, of zelfs een haarborstel, gemakkelijk in op te bergen. Voor een industriële sfeer zet je de bekers niet in een houder, maar op een plankje dat dezelfde functie heeft als een houder. Hierdoor kun je meerdere bekers naast elkaar zetten. Of je hebt nog extra ruimte om andere spullen een plaatsje te geven bij de wastafel. De bekers zelf zijn ook in alle soorten en materialen verkrijgbaar, zoals van melkglas, helder glas of van aardewerk.

Kies je badkamerstijl en bijpassende accessoires

Glashouders vallen onder de badkameraccessoires. Als je een nieuwe badkamer gaat uitzoeken, dan kies je natuurlijk voor een bepaalde stijl voor de inrichting. Je stemt de kleuren van de badkamermeubels en tegels op elkaar af, zodat het een uniform geheel vormt. Ook de badkameraccessoires spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke sfeer in de badkamer. Kies dus glashouders die aansluiten bij de gekozen interieurstijl. Een zwarte houder staat mooi in een moderne inrichting, zeker als het zwart terugkomt in de douchewand die je hebt geplaatst. Heb je rvs kranen en toiletaccessoires, dan is ook een rvs houder een goede aanvulling daarop.z

Kies je eigen glashouders in onze showroom, waarbij je direct kunt beslissen of je voor een dubbele houder met twee glazen gaat, of voor een enkele houder. Combineer het met andere leuke badkameraccessoires die je in dezelfde stijl kunt vinden. Bij vragen helpen we je graag.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest