sunshower

Regendouches

Douchekoppen

Vind hier de ideale regendouche voor jouw doucheruimte. Een regendouche biedt optimaal comfort en helpt je om heerlijk te ontspannen. Doordat een regendouche over het algemeen een grotere douchekop heeft dan een traditionele soort, heb je het echte “waterval effect”.

Diverse types regendouches

Een regendouche, ook wel stortdouche genoemd, is te verkrijgen in allerlei varianten, prijzen, merken en stijlen. Er is dan ook altijd een regendouche die bij jouw wensen past.

Belangrijk bij de aanschaf van een regendouche:

  • Kies je voor een wandmodel, plafondmodel of een inbouwregendouche? Inventariseer hierbij van tevoren goed jouw doucheruimte. Hoeveel ruimte heb je ter beschikking, heb je een inloopdouche of een douchecabine?
  • Hoe groot wordt de douchekop? Wanneer je water wil besparen, is het raadzaam voor een wat kleiner model te kiezen. Hoe groter de douchekop, hoe groter het waterverbruik.
  • Welke extra functionaliteiten wens je bij jouw regendouche? Er zijn bijvoorbeeld regendouches verkrijgbaar met led verlichting en/of massagestralen.

Regendouches van de grootste merken

Je denkt bij een regendouche misschien direct aan hoge prijzen. Bij Sanisale vind je regendouches voor de allerscherpste prijzen en altijd van hoge kwaliteit. Zo zijn de regendouches betaalbaar voor iedereen.

Wij verkopen regendouches van onder andere:

  • Duravit
  • Villeroy en Bosch
  • Grohe
  • Vasco

Kom langs in onze showroom

Wil je inspiratie opdoen op het gebied van douches en douchekoppen? Kom langs in één van onze showrooms. Met onze 36 winkels is er altijd wel een showroom bij jou in de buurt. Ook voor advies op maat kun je altijd bij ons terecht. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om je te voorzien van kundig advies.

Wil je eerst op je gemak thuis wat ideeën opdoen? Download dan ons inspiratiemagazine.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest