Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Capelle aan den IJsel

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Capelle aan den IJsel. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Capelle aan den IJsel
Lylantse Baan 14
2908 LG  Capelle a/d IJssel - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag09:30 - 17:00 uur
  • Woensdag09:30 - 17:00 uur
  • Donderdag09:30 - 17:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanisale Capelle aan den IJssel

Bij sanitairwinkel Capelle aan den IJssel vind je alles wat je zoekt als het gaat om een nieuwe badkamer. En heb je net een nieuw huis gekocht waarin ook de keuken vernieuwd moet worden? Dat komt goed uit! Sanitairwinkel Capelle aan den IJssel heeft namelijk ook een showroom met luxe designkeukens tegen de laagste prijs.

Maar wil je je eerst concentreren op de inrichting van je nieuwe badkamer, laat je dan inspireren door een van de 39 opstellingen bij sanitairwinkel Capelle aan den IJssel. Neem daar gerust de tijd voor, de kinderen vermaken zich in de kinderhoek en zelf neem je een lekker kopje koffie tussendoor in de koffiecorner. Heb je vragen? Stel deze gerust aan een van onze badkamerspecialisten.

Een compleet nieuwe badkamer in 4 stappen

Je zoekt natuurlijk een badkamer uit op stijl en ook op kleur. Maar er komt meer bij kijken dan alleen dat. Je kunt wensen over de inrichting hebben die je misschien een beetje aan moet passen aan de grootte van je badkamer. Bij sanitairwinkel Capelle aan den IJssel helpen we je om jouw ideale badkamer te vinden.

  • Advies. Dit is een belangrijk startpunt. We kijken wat de mogelijkheden zijn op basis van de wensen die je hebt. En daar koppelen we de juiste materialen aan en zoeken we de juiste merken bij;
  • Gratis 3D ontwerp. Met de uitgangspunten en opstelling die we hebben, maken we een 3D ontwerp. Omdat het gebaseerd is op de werkelijke maat van de ruimte in jouw huis zie je precies hoe het gaat worden.
  • Een vrijblijvende offerte. Ben je helemaal tevreden over het ontwerp? Dan maken we een vrijblijvende offerte op;
  • Uitgebreide service. Natuurlijk hechten we bij sanitairwinkel Capelle aan den IJssel veel waarde aan een goed ontwerp. Maar ook aan de afwerking van de levering. Dus kun je hulp krijgen bij het inmeten en afleveren van de badkamer. Maar ook bij de installatie en de montage.

Kom naar Sanisale Capelle aan den IJssel

De sanitairwinkel Capelle aan den IJssel ligt aan de Lylantse Baan 14 op meubelboulevard Capelle XL. Per auto bereik je de showroom via de A20, afrit 16. Je kunt voor de deur van de showroom van sanitairwinkel Capelle aan den IJssel gratis parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer, dan is er een bus die bij de woonboulevard stopt.

We zien je graag bij Sanisale Capelle aan den IJssel. Loop vrijblijvend de showroom binnen of maak een afspraak met onze badkamerspecialist voor persoonlijk advies.

 

Sanisale - druppie-armen-wijd-flipped