Sanisale - retro_1

Badkamermeubels

TOILET ACCESSOIRES

Berg al je spullen op in een mooi badkamermeubel van één van onze topmerken. Een badkamer is functioneel en daarom is het van belang dat je al je spullen netjes én praktisch op kunt bergen. Met een badkamermeubel combineer je functionaliteit én elegantie tot één geheel.

Badkamermeubel samenstellen

Bij Sanisale kun je je badkamermeubels helemaal naar eigen smaak samenstellen. Wij bieden de keuze uit verschillende modellen wastafelkasten en badkamerkasten. Natuurlijk kun je de maten precies aanpassen aan de ruimte die je in je badkamer hebt. Ga je voor een enkele wastafelkast met opbouw waskom of heb je liever een dubbele wastafel? Of misschien kies je voor twee enkele wastafelkasten? Hoe dan ook, er zijn genoeg mogelijkheden om te variëren en optimaal gebruik te maken van de ruimte in je badkamer. Daarnaast kun je kiezen voor een losse spiegel of een spiegelkast. Neem eens een kijkje in onze collectie ronde badkamerspiegels. Een ronde spiegel gecombineerd met een strakke badkamermeubel geeft direct een speels effect in je badkamer.

Typen badkamermeubels

Denk bij praktische opbergmeubels voor in je badkamer aan:

• Badkamerspiegels
• Spiegelkasten
• Badkamerkasten
• Wastafelonderkasten

Advies over een badkamermeubel?

Het uitkiezen van een badkamermeubel is vaak best lastig. Welke stijl je hebt en welke functionaliteiten het meubel moet hebben spelen hierbij een grote rol. Wil je hierover advies of ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met deskundig advies. Of download ons magazine voor inspiratie.

Sanisale - meubel_ash_grey

Badkamerkasten

Sanisale - Ink serie Unit

Badkamerspiegels

Sanisale - spiegelkast

Spiegelkasten

Sanisale - Ink serie Momento

Wastafelkasten

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest