Sanisale - beton

Vrijstaande baden

Baden

Wie droomt er nou niet van een badkamer of slaapkamer met een prachtig vrijstaand bad? Het is de ultieme ervaring van exclusief en comfortabel badderen. Let bij de keuze voor een vrijstaand bad goed op voldoende ruimte in jouw bad- of slaapkamer. Een vrijstaand bad heeft over het algemeen namelijk meer ruimte nodig dan een inbouwbad.

Vrijstaande baden in diverse stijlen

Bij vrijstaande baden denk je waarschijnlijk aan het klassieke beeld van een wit bad op zilveren pootjes. Maar tegenwoordig zijn er vrijstaande baden in allerlei soorten stijlen te verkrijgen. In moderne badkamers wordt veelal gekozen voor een ovaal bad waarbij de poot in de vorm van het bad verweven zit. Hierdoor lijkt het net alsof er een grote kom in je bad- of slaapkamer staat. Super strak en helemaal van deze tijd. Dus houd je van klassiek, modern, of een combinatie hiervan? Wij hebben voor iedere smaak een zeer divers aanbod vrijstaande baden.

Vrijstaand bad van jouw favoriete merk

Wil je eenheid in jouw badkamer creëren, dan helpt het om voor sanitair te kiezen van één bepaald merk. Ieder merk heeft zijn eigen stijl, design en serie sanitair en badmeubelen. Dus vind je het moeilijk om zelf te combineren, dan is het kiezen voor één of twee merken een goede optie voor jou.

Aansluiting van een vrijstaand bad

Let bij een vrijstaand bad goed op de aansluiting. Vooral in slaapkamers kan dit nog weleens een probleem zijn. Laat daarom altijd iemand met technische kennis naar de desbetreffende ruimte kijken voordat je tot aankoop overgaat. Ga je voor langwerpig of misschien rond? Acryl of mineraalmarmer? Op pootjes of juist niet? Allemaal zaken om rekening mee te houden.

Sanisale - hout_2

Creëer je eigen luxe badkamer

Afhankelijk van jouw budget kun je het zo gek maken als je zelf wilt! Zo kun je kiezen voor enkel een vrijstaand bad op pootjes (romantische stijl) maar je kunt er ook een bad van maken met wellness-elementen zoals massagestralen en LED verlichting in de bodem. Ook qua materiaalkeuze kun je alle kanten op. Op onze blogpagina vind je nog meer tips voor het creëren van een luxe badkamer.

Advies of inspiratie nodig?

Wij hebben alle kennis, kunde én inspiratie in huis om je te helpen bij de keuze voor een vrijstaand bad. Kom langs in één van onze showrooms! We helpen je graag verder. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan om eerst thuis rustig door te bladeren.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest