Toilet accessoires

Badkamer ACCESSOIRES

Vergeet bij het inrichten van je badkamer niet om aandacht te besteden aan het toilet en de toilet accessoires. Het is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Of misschien heb je een apart toilet in huis. Dat kun je natuurlijk ook stijlvol maken met de verschillende toilet accessoires van Sanisale.

Toilet accessoires in diverse stijlen

De aankleding van je toilet stem je natuurlijk af op een aantal zaken. Het moet handig zijn in gebruik, zoals een toiletrolhouder, en een toiletborstelhouder. Maar dat nuttige kun je ook combineren met het aangename. Een comfortabele wc mat geeft direct een andere sfeer aan de badkamer of het toilet. Je kunt bij Sanisale toilet accessoires krijgen die volledig op elkaar afgestemd zijn. Voor een warme sfeer kies je bijvoorbeeld toilet accessoires met een gouden accent, of een houten houder. Voor een meer moderne inrichting zijn er dan weer toilet accessoires in zwart metaal, of rvs. Heb je meerdere toiletten in huis, dus zowel boven op de badkamer, als beneden in de hal? Denk er dan eens aan om twee sets met accessoires te kopen. Deze bestaat uit een toiletborstelhouder, een toiletrolhouder en natuurlijk een reserverolhouder. Kies daarbij in dezelfde stijl een haakje voor het gastendoekje en een bijpassende zeepdispenser.

Plaats een nieuw toilet

Tijdens het verbouwen van je badkamer denk je in eerste instantie niet alleen aan het kiezen van de mooiste toilet accessoires. Het toilet zelf is minstens zo belangrijk. Wil je een hangend of een staand toilet? En welke kleur krijgt de toiletbril? Want ook daar kun je de toilet accessoires natuurlijk mooi mee combineren, zodat je een uniforme uitstraling krijgt. Voordat je zover bent, is het belangrijk om eerst te kijken naar het toilet zelf. Zeker als je voor een hangend toilet gaat, dan moet je met een aantal dingen rekening houden. Het bedieningspaneel en het waterreservoir moeten van hetzelfde merk zijn. Dat heeft te maken met de aansluitpunten die anders niet zullen passen. Je kiest dus voor een bedieningspaneel in een bepaalde stijl, zoals strak en modern, of een klassieke versie met ronde drukknoppen. Ook hier kun je bijpassende toilet accessoires bij uitzoeken.

Toilet accessoires als onderdeel van je badkamerinrichting

Als je weet hoe je badkamer eruit gaat zien, wat voor soort douche je gaat plaatsen en of je wel of niet voor een bad kiest, is het tijd voor de aankleding. De kleur van de tegels moet bepaald worden. Maar je maakt ook een keuze uit de materialen die je gaat gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plateau van de wastafel. Wil je een waskom, of een verzonken wastafel? Heb je leuke toilet accessoires gezien die passen in de stijl van je nieuwe badkamer? Kijk dan eens of je hier ook de overige accessoires mee kunt combineren. Je kunt bij Sanisale ook handdoekhoudersscheerspiegels en zeephouders in dezelfde stijl en van hetzelfde materiaal krijgen. Je kiest voor toilet accessoires met ronde buizen voor het ophangen van de toiletrollen. Of je kijkt bij de moderne designs, bijvoorbeeld met ruimte om je smartphone neer te kunnen leggen.

Maak een 3D ontwerp voor je badkamer

Weet je nog niet hoe jouw droombadkamer er precies uit gaat zien? Dan kun je met de 3D planner van Sanisale een badkamerontwerp maken. Je geeft hierbij de vorm en de maten van je badkamer op, en je kunt de belangrijkste zaken hierin tekenen. Details als toilet accessoires komen dan nog niet ter sprake. Maar als je weet waar je toilet komt te staan, kun je wel zien of je ruimte hebt om bijvoorbeeld alle toilet accessoires aan de muur te hangen. Of dat je misschien beter de reserverolhouder als een staander op de grond naast het toilet kunt neerzetten. Daarnaast kun je met het 3D ontwerp wel al de kleur bepalen die je mooi vindt, voor bijvoorbeeld de vloer en de wanden. Als je dat eenmaal goed in beeld hebt, kan het ook veel gemakkelijker zijn om passende toilet accessoires daarbij uit te zoeken.

Kom naar de showroom voor advies

Wil je inspiratie opdoen voor de verschillende mogelijkheden die je hebt met toilet accessoires? Kom dan naar de showroom. Ook als je advies wilt over de inrichting van je badkamer, dan kun je bij onze medewerkers terecht. In de voorbeeldbadkamers die in de showroom zijn opgesteld, zie je de verschillende soorten en stijlen van toilet accessoires, zodat het eenvoudig wordt om je een voorstelling te maken hoe het in je eigen badkamer zal staan. Met het ruime assortiment van Sanisale is er altijd een set die bij jouw stijl past.

Sanisale - Geesa collection Toiletrolhouder

Reserverolhouders

Sanisale - Nexx collection Toiletborstelhouder

WC borstels

Sanisale - staand toilet

Toiletborstelhouders

Sanisale - Geesa stainless steel collection Toiletrolhouder

Toiletrolhouders

Sanisale - sanisale

Urinoirschot

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest