Urinoirschot

TOILET ACCESSOIRES

Maak je badkamer helemaal compleet met een urinoir en een bijpassend urinoirschot. Een urinoirschot geeft privacy aan de gebruikers van het urinoir tijdens het toiletbezoek. Je komt ze natuurlijk vaak tegen in restaurants of openbare toiletruimtes, maar waarom zou je het ook niet thuis installeren? Kies een mooi ontwerp uit de collectie van Sanisale.

Verschillende modellen urinoirschot

Een urinoirschot wordt ook wel schaamschot genoemd. Het is natuurlijk bedoeld om in openbare ruimtes wat privacy te hebben, maar in je badkamer staat het ook heel stijlvol. Een urinoirschot is er in verschillende modellen. Zo heb je een rechthoekig urinoirschot, maar je kunt ook kiezen voor een afgeronde zijkant. Wat je kiest hangt natuurlijk af van je smaak, maar het model kan ook bepalend zijn voor het gevoel van ruimtelijkheid. Sanisale heeft witte en zwarte keramieken schotten, of matte rvs urinoirschotten. Zo heb je altijd een model dat bij de stijl van je badkamer past. De verschillende merken bieden ook verschillende afmetingen. Het varieert van een hoogte van ongeveer zestig centimeter tot ruim negentig centimeter. Ook de diepte verschilt per model. Uiteraard bepaal je zelf ook de hoogte op het moment van het bevestigen. We helpen je graag op weg bij je keuze, bekijk onze inspiratiepagina om ideeën op te doen voor jouw badkamer.

Installeer zelf het urinoirschot

Houd voor het ophangen van het urinoir rekening met de vraag of je een urinoirschot wilt ophangen. Een urinoir neemt natuurlijk niet zoveel ruimte in. Maar de ruimte voor het schot moet er wel bij gerekend worden. Sommige soorten urinoirschot hebben een aparte ophangbeugel nodig. Ook die zijn verkrijgbaar bij Sanisale. Ook is het belangrijk om te kijken naar de dikte van het urinoirschot, omdat dat ook per merk kan verschillen. Mocht je een urinoir ophangen met een dichtslaande klep, dan is het stijlvol om het urinoirschot in dezelfde kleur te kiezen. Bij de ophangbeugels wordt een handleiding geleverd.

Maak je keuze voor een passend urinoirschot

Of je nu op zoek bent naar een urinoirschot voor je eigen badkamer of voor je horecabedrijf, in de showroom van Sanisale heb je genoeg keuze uit verschillende merken en modellen. Kom daarom langs om deze zelf te bekijken en een urinoirschot te kiezen in de stijl van je inrichting.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest