Sanisale - wellness

Badkameraccessoiresets

OVERIGE ACCESSOIRES

De finishing touch in je badkamer zijn de badkameraccessoiresets. Hieronder valt namelijk alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van het gebruik van je badkamer. Maar het is meer dan dat. De badkameraccessoiresets van Sanisale zijn er in verschillende materialen en samenstellingen. En dat maakt ze ook nog eens mooie blikvangers

Kies of combineer zelf jouw badkameraccessoiresets

Badkameraccessoiresets kunnen uit verschillende soorten producten bestaan. Denk hierbij aan een zeeppompje, een bekerhouder en een zeepbakje voor bij de wastafel. Of een toiletborstelhouder, een gastendoekhaakje en een toiletrolhouder voor bij het toilet. Je kunt vaste combinaties van de badkameraccessoiresets in het assortiment van Sanisale vinden. Of je kunt zelf de accessoires bij elkaar kiezen die je graag in je badkamer bij de hand wilt hebben. Dat kan dan ook een handdoekring, vuilnisbakje of een legplankje voor je shampoofles in de douche zijn. Afhankelijk van je eigen voorkeur maak je de set zo uitgebreid als je zelf wilt. Heb je weinig ruimte, dan kies je voor de meest praktische accessoires die je dagelijks het meest nodig hebt. Wil je de badkamer een wat meer luxe uitstraling geven, dan stem je de accessoires van de douche en de wastafel op elkaar af.

Kies de stijl die past bij jouw badkamerinrichting

Voor een uniforme uitstraling van je badkamer is het ook goed om te kijken naar de verschillende soorten badkameraccessoiresets. Heb je een landelijke stijl in je badkamer? Dan staat het heel mooi om houten accenten te hebben bij je bekerhouders, toiletrolhouders of legplankjes. Dit kan een donkere houtkleur zijn, maar ook bijvoorbeeld een lichte kleur, zoals bamboe. Dat laatste staat niet alleen mooi bij een landelijke badkamer, maar past ook heel goed bij de Scandinavische stijl. Voor een moderner, industrieel interieur zijn badkameraccessoiresets van robuust aardewerk of glas dan weer heel passend. Deze uniforme afstemming benadrukt je interieurstijl, creëert sfeer en het zorgt er ook voor dat je altijd een opgeruimd gevoel in de badkamer hebt.

Kom langs in de showroom of vraag ons inspiratie magazine aan

Ben je benieuwd naar de collectie badkameraccessoiresets van Sanisale? Kom dan in onze showroom de leukste accessoires uitzoeken. Kies bijvoorbeeld uit een van de vaste badkameraccessoiresets, of stel zelf een set samen. Wil je eerst thuis nog wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest