Sanisale - Xenz serie Tanga

Badafvoer

baden

Het is niet het leukste onderdeel bij het aanschaffen van een nieuw bad. Maar zonder badafvoer heb je toch een probleem. Wij hebben allerlei soorten badafvoeren ons het assortiment die ervoor zorgen dat het water in de kuip blijft zolang je wilt. Ook zorgen deze ervoor dat het water op een goede manier wordt afgevoerd als je hem weer leeg laat lopen.

Dé badafvoer voor jouw bad

De soort badafvoer die bij jouw bad past hangt geheel van jouw eigen wensen en budget af. Over het algemeen zijn er drie soorten badafvoeren waaruit je kunt kiezen:

  • Standaard badafvoer
  • Badafvoer met overloop vulcombinatie
  • Badafvoer met bodem vulcombinatie

Verschillende baden, verschillende badafvoeren

Niet ieder bad is geschikt voor iedere badafvoer. Ons advies: Kies, wanneer mogelijk, een bad plus badafvoer van hetzelfde merk. Hiermee ben je verzekerd dat de afvoer en het boorgat exact op elkaar aansluiten. Natuurlijk kun je ook voor een ander merk kiezen, je verliest hiermee vaak wel de garantie van een exacte aansluiting.

Ook is het van belang om te kijken naar het type bad dat je hebt. Een vrijstaand bad vraagt bijvoorbeeld om een andere afvoer dan een inbouw-bad. Ook wanneer je een extra groot bad hebt dien je rekening te houden met een groter formaat badafvoer.

Zelf installeren of laten doen

Het installeren van een badafvoer op zich is niet heel ingewikkeld. Wel adviseren wij om het meetwerk etcetera door een professional te laten doen. Aansluitingen m.b.t. water komen heel precies aan. Wanneer het niet naadloos op elkaar aangesloten is kun je nog weleens voor hele vervelende problemen komen te staan. Twijfel je of je dit wil laten doen of zelf wilt doen? Overleg dan met één van onze badkamerspecialisten over de beste optie in jouw geval.

Advies over de juiste badafvoer?

Ben je toe aan meer informatie over de badafvoer die bij jouw bad past? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om jou goed van dienst te kunnen zijn bij het uitkiezen van de juiste badafvoer. Ze kijken naar jouw wensen en behoeftes in combinatie met de praktische aspecten. Op deze manier hebben wij altijd tevreden klanten.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest