Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Amstelveen

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Amstelveen. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Amstelveen
Weverij 2
1185 ZG  Amstelveen - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten
  • 29 mei10:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanitairwinkel Amstelveen

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Zoek dan niet verder en kom naar de luxe showroom van Sanisale in Amstelveen. De medewerkers van sanitairwinkel Amstelveen heten je van harte welkom met een kop koffie uit de koffiecorner die zich in de winkel bevindt. Loop op je gemak door de showroom van Sanisale Amstelveen. En bekijk de verschillende voorbeeldopstellingen om inspiratie op te doen. Met zeven badkamers, twaalf toiletten en acht inloopdouches moet dat zeker lukken. En dan hebben we het nog niet eens over de vele meubels en radiatoren die ook onder het assortiment vallen.

Waarom Sanisale Amstelveen?

Op deze vraag kunnen we heel eenvoudig antwoord geven. Bij sanitairwinkel Amstelveen vind je luxe badkamers met de laagste prijsgarantie. De badkamers worden rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Je krijgt bij Sanisale Amstelveen altijd een badkamer op maat. En bovendien zijn de badkamermeubels en ook de badkameraccessoires uit ons assortiment van bekende A-merken. De medewerkers van sanitairwinkel Amstelveen zijn zeer ervaren. Daardoor weet je ook zeker dat je een deskundig advies krijgt bij de aankoop van je nieuwe badkamer.

Zo kies je eenvoudig je droombadkamer

Met zoveel keuze is het misschien niet gemakkelijk om te bepalen welke badkamer je het mooist vindt. Of welke stijl het beste bij je past. Daar kunnen de vriendelijke badkamerspecialisten van Sanisale Amstelveen je natuurlijk bij helpen. Je krijgt dan ook altijd persoonlijk advies. Met een gratis 3D ontwerp kun je vervolgens een goed beeld krijgen hoe je nieuwe badkamer er werkelijk uit zal komen te zien. Is het ontwerp helemaal naar je zin? Dan maken we op basis hiervan een vrijblijvende offerte. Zo weet je namelijk precies hoe de totale bestelling eruit gaat zien. Wil je bovendien dat sanitairwinkel Amstelveen de bestelde badkamer levert, monteert en installeert? Ook dit valt onder onze service bij de aankoop van een badkamer.

Bezoek de showroom van Sanisale Amstelveen

Kom naar sanitairwinkel Amstelveen om je nieuwe badkamer uit te zoeken. Je vindt de showroom op de Weverij 2/4, in de steeg van Maalderij. Voor de deur van de showroom kun je gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. Kom je met het openbaar vervoer? In dat geval kun je gebruikmaken van de tram. Maak van het bezoek aan Sanisale Amstelveen een dagje uit en kijk ook meteen voor andere zaken die je nodig hebt voor het inrichten van je woning bij de woonwinkels en bouwmarkten die zich in de buurt van sanitairwinkel Amstelveen bevinden.