Sanisale - Betonlook tegels

Douchekranen

kranen

Je doucheruimte is natuurlijk niet compleet zonder een douchekraan. Of je nu op zoek bent naar een douchekraan van Grohe, FC-Design, Firma Carlo Frattini of Industrial Taps, bij Sanisale ben je aan het juiste adres.

Het type douchekraan

Je hebt de keuze uit een mengkraan of thermostaatkraan. Heb je kinderen? Dan adviseren wij te kiezen voor een thermostaatkraan. Er zit op een thermostaat altijd een grens van temperatuur. Dit zorgt ervoor dat je nooit onder kokend heet water komt te staan.Thermostaatkranen zijn verkrijgbaar met 1 of 2 bedieningsknoppen. Een mengkraan heeft meerdere bedieningsknoppen. Vergeet ook het aantal gaten van de kraan niet. Er zijn douchekranen te koop van 0 tot en met 5+ gaten. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. We verkopen diverse kleuren kranen: chroom, brons, zwart, wit. Donkere kleuren kranen zijn momenteel erg populair. Ben je er nog niet uit welke kleur jouw douchekraan moet krijgen? Bekijk ons blog voor de nieuwste kleurentrends.

Onze merken douchekranen

Wij hebben een breed assortiment douchekranen. Zo hebben wij voor ieder budget een passende douchekraan. Wij hebben onder andere douchekranen van: Xenz, Grohe, Haceka, Hotbath.

Aanvullende producten

Vergeet bij de aanschaf van een douchekraan de aanvullende producten niet zoals douchekoppen en handdouches. En maak vervolgens je badkamerinrichting helemaal compleet met badkameraccessoires die passen bij de douchekranen die je hebt gekozen. In de douchecabine hang je een zeephouder of een planchet voor je shampooflessen van hetzelfde materiaal als de douchekranen. Bij het bad kies je natuurlijk ook voor dezelfde accessoires, zodat het allemaal mooi bij elkaar past. Heb je geen bad? Dan is het ook mooi om de wastafelaccessoires af te stemmen op de stijl van de douchekranen. Kies bijvoorbeeld voor een vierkante spiegel bij de vierkante draaiknoppen van de kraan of een vierkante bekerhouder die je aan de muur bevestigt.

Advies over douchekranen

De keuze voor een kraan is soms uitdagend met zoveel variaties en zoveel keuzes die gemaakt moeten worden. Onze adviseurs beschikken over alle benodigde kennis en ervaring op het gebied van douchekranen. Neem contact met ons op voor advies of bezoek één van onze showrooms. Wil je eerst thuis op je gemak wat ideeën opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan. Bij aanvraag van het magazine ontvang je een waardecheque van € 500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest