Ook zonder afspraak welkom bij Sanisale Den Bosch

Voor advies of oriëntatie

We kunnen je ook zonder afspraak veilig ontvangen in onze showroom voor een persoonlijk advies op maat. Wil je nog geen advies maar je alleen oriënteren in de showroom ben je uiteraard ook van harte welkom.

Sanisale - sanisale-intro-banner
Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Den Bosch
Tinnegieterstraat 27
5232 BL  ‘s Hertogenbosch - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

 • Maandag10:00 - 17:30 uur
 • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
 • Woensdag10:00 - 17:30 uur
 • Donderdag10:00 - 17:30 uur
 • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag10:00 - 17:30 uur
 • Zondag12:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanitairwinkel Den Bosch: voor al je sanitair

Van harte welkom bij sanitairwinkel Den Bosch. In onze showroom met 15 verschillende badkameropstellingen vind je al je benodigdheden voor je nieuwe droombadkamer. Kijk op je gemak rond en geniet van een kop koffie in onze koffiecorner terwijl je nadenkt over de vele mogelijkheden. Sanisale Den Bosch is dé sanitairwinkel waar je zeker slaagt bij het samenstellen van je nieuwe droombadkamer!

Je droombadkamer in 4 stappen

Een nieuwe badkamer uitkiezen is niet altijd simpel. De adviseurs van sanitairwinkel Den Bosch willen graag met jou samen je droombadkamer realiseren. Ons doel is niet alleen om je te inspireren, maar ook om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. We hebben daarom een speciaal stappenplan opgesteld, zodat we je op de perfecte manier kunnen helpen. Je profiteert van al deze voordelen, lage prijzen en de beste kwaliteit bij sanitairwinkel Den Bosch.

 1. Advies: Bij Sanisale adviseren we je over materialen en merken. Ook denken we mee over jouw droombadkamer.
 2. 3D-ontwerp: Zodra we een goed beeld hebben van jouw droombadkamer, maken we in de winkel van Sanisale een 3D-ontwerp. Dit doen we helemaal gratis! Zo heb je een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien. Sanisale Den Bosch heeft ook een ruim opgezette showroom. Hier kun je verschillende badkamers bekijken en kun je inspiratie opdoen.
 3. Offerte: We stellen een vrijblijvende offerte voor je op. Zo weet je vooraf wat de badkamer zal kosten en of dit binnen je budget valt.
 4. Service: Bij Sanisale kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen op het gebied van inmeten, leveren, monteren en het installeren van jouw droombadkamer.

De scherpe tarieven van sanitairwinkel Den Bosch

Iedereen heeft een verschillende smaak. Wil je graag een moderne badkamer? Of houd je meer van landelijk? Bij sanitairwinkel Den Bosch kun je alle kanten op. Kwaliteit staat bij Sanisale hoog in het vaandel. Daarnaast hebben we ook oog voor verschillende stijlen. Daarom vind je bij sanitairwinkel Den Bosch alleen sanitairmerken van de beste kwaliteit zoals Grohe en Villeroy & Boch. De producten worden door Sanisale rechtstreeks uit Duitsland geïmporteerd. De levering van de badkamer is daardoor vlot. Je profiteert altijd van de laagste prijzen en van professionele service bij sanitairwinkel Den Bosch.

Kom langs bij sanitairwinkel Den Bosch

Ben je benieuwd naar onze service en ons grote assortiment badkamers? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom. Profiteer van de laagste prijzen en ga voor een mooie nieuwe badkamer. Onze showroom ligt op de Woonboulevard van Den Bosch. Sanisale is makkelijk te bereiken met de bus en je kunt er gratis voor de deur parkeren.