Maak een afspraak bij Sanisale Wormerveer

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Momenteel zijn wij alleen op afspraak geopend!

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Welkom bij sanitairwinkel Wormerveer

Ben je op zoek naar een sanitairwinkel waar je nooit teveel betaalt? Wees van harte welkom in bij Sanisale Wormerveer! In onze showroom, praktisch gelegen aan meubelboulevard Noorderveld, vind je alles wat je nodig hebt voor jouw droombadkamer. En dat voor altijd de laagste prijs!

Waar je ook naar op zoek bent, de experts van onze sanitairwinkel Wormerveer helpen je graag. Maak nu een afspraak voor een persoonlijk advies, of kom langs voor een oriënterend bezoek. Met de 20 badkameropstellingen in onze sanitairwinkel Wormerveer doe je gegarandeerd inspiratie op!

Jouw droombadkamer in 4 stappen

Bij onze sanitairwinkel Wormerveer staan jouw wensen als klant altijd centraal. Onze Sanisale experts helpen je stap voor stap bij het creëren van jouw droombadkamer. Wij werken met het volgende stappenplan:

  1. Advies: de experts van onze sanitairwinkel Wormerveer helpen je jouw wensen in kaart te brengen. We geven je advies over de beste materialen en merken en denken praktisch met je mee.
  2. 3D ontwerp: wanneer we een helder beeld hebben van jouw wensen maken we op het grote scherm in onze showroom een gratis 3D-ontwerp voor jou. Zo heb je altijd een helder beeld hoe het eindresultaat eruit gaat zien.
  3. Offerte: jouw droombadkamer gevonden? We maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  4.   Service: samen bespreken we of onze sanitairwinkel Wormerveer nog iets voor je kan betekenen bij het inmeten, leveren, monteren en/of installeren van de badkamer.

Badkamers in Wormerveer tegen scherpe tarieven

In onze sanitairwinkel Wormerveer vind je complete badkamers in uiteenlopende stijlen. Ga jij voor een romantische badkamer, of toch liever voor strak en modern? Onze showroom heeft maar liefst 20 verschillende badkameropstellingen, dus er is voor iedereen iets te vinden. Mocht je nog niet helemaal weten wat je wilt, dan helpen de experts van onze sanitairwinkel Wormerveer je graag jouw stijl in kaart te brengen.

Welke stijl je ook kiest, bij Sanisale hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Onze sanitairwinkel Wormerveer biedt merken van hoge kwaliteit, zoals Grohe en Villeroy & Boch, altijd voor de scherpste prijzen.

Kom langs bij sanitairwinkel Wormerveer!

Onze showroom is gevestigd op een gunstige locatie aan meubelboulevard Noorderveld. De sanitairwinkel Wormerveer is gemakkelijk bereikbaar via de N246 en beschikt over een groot scherm voor 3D-ontwerp, een koffiecorner en een rad van fortuin.

Hieronder vind je alle voordelen van Sanisale nog eens op een rij:

  •     De beste kwaliteit voor de laagste prijzen.
  •     Gratis 3D ontwerp van jouw droombadkamer.
  •     Altijd één vast aanspreekpunt.
  •     Gratis parkeergelegenheid.

Nieuwsgierig geworden naar onze kwaliteit en service? Maak snel een afspraak en kom langs bij onze sanitairwinkel Wormerveer. Onze experts staan klaar om je te helpen!