Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Cruquius

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Cruquius. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Cruquius
Spaarneweg 16h
2142 EN  Cruquius - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Welkom bij sanitairwinkel Cruquius

Bij het uitzoeken van je nieuwe badkamer wil je veel keuze hebben. Dan ben je bij Sanisale Cruquius aan het juiste adres. Met 12 badkameropstellingen in de showroom krijg je een goede indruk van de vele mogelijkheden. Kijk rustig rond en doe ideeën op. Heb je vragen? Dan kun je deze natuurlijk altijd stellen aan een van de deskundige medewerkers. Neem dan ook de tijd om een beslissing te nemen. En geniet ondertussen van de lekkere koffie die sanitairwinkel Cruquius je aanbiedt.

Een nieuwe badkamer in vier stappen

Weet je niet waar je moet beginnen bij het samenstellen van je droombadkamer? Geen zorgen. Bij Sanisale Cruquius hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. Daarom kunnen wij het uitzoeken van een nieuwe badkamer heel gemakkelijk voor je maken. In een paar stappen heb je dan ook de badkamer waar je nog jaren van zult genieten.

  • We geven advies. Dat advies gaat niet alleen over de indeling van je badkamer. Maar ook over de materialen die je daarbij kunt gebruiken. En natuurlijk uit wat voor soort en welke stijl badkamermeubelen je kunt kiezen.
  • Je krijgt een gratis 3D-ontwerp. Met het computerontwerp van sanitairwinkel Cruquius komt je nieuwe badkamer tot leven. Daardoor zie je nog beter hoe het uiteindelijk wordt.
  • We stellen een vrijblijvende offerte op. Dit duidelijke overzicht maakt het nog gemakkelijker om je nieuwe badkamer te bestellen.
  • Sanisale Cruquius biedt een uitgebreide service. Behalve advies op maat krijg je bij sanitairwinkel Cruquius nog meer service. Wat dacht je van hulp bij het inmeten? Ook kun je op ons rekenen bij het leveren, monteren en installeren van je nieuwe badkamer.

Nog meer voordelen van Sanisale Cruquius

De badkamers uit het assortiment van sanitairwinkel Cruquius zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Je bent dus verzekerd van een luxe designbadkamer die op maat gemaakt wordt. De badkamermeubelen en accessoires zijn van bekende A-merken. De badkamers worden rechtstreeks bij de fabrikant besteld. Hierdoor kun je niet alleen rekenen op een snelle levering. Sanisale Cruquius heeft daardoor ook gegarandeerd de laagste prijs.

Kom naar de showroom van Sanitairwinkel Cruquius

De luxe showroom van Sanisale Cruquius ligt aan de Spaarneweg 16H in Cruquius. Je kunt de winkel gemakkelijk bereiken via de N201. En je kunt gratis voor de deur parkeren. Combineer je bezoek aan sanitairwinkel Cruquius ook meteen met andere aankopen voor je huis. Dat is goed te doen omdat je toch al op Woonboulevard Cruquius bent.

Sanisale - druppie-aanwijzen