Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Leiderdorp

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Leiderdorp. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Leiderdorp
Meubelplein 1B
2353 EX  Leiderdorp - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
 • Woensdag10:00 - 17:30 uur
 • Donderdag10:00 - 17:30 uur
 • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
 • Zondag12:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Vind je nieuwe badkamer bij Sanisale Leiderdorp

Bij Sanisale slaag je altijd als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer voor een gunstige prijs. Sanitairwinkel Leiderdorp heeft een ruime showroom waar je genoeg inspiratie op kunt doen voor de badkamer van je dromen. Kijk rustig rond en vergelijk de verschillende mogelijkheden van sanitairwinkel Leiderdorp op basis van de 10 badkameropstellingen, 12 toiletopstellingen en 16 doucheopstellingen.

Stel je ideale badkamer samen in 4 stappen

Onze deskundige medewerkers bij sanitairwinkel Leiderdorp weten hoe belangrijk het is dat je een badkamer vindt die ook echt bij je past. Daarom helpen we je graag om jouw droombadkamer samen te stellen. Je geeft natuurlijk aan wat je wensen zijn. En wij vullen dat aan met advies als je twijfelt of vragen hebt. Zo krijg je bij de sanitairwinkel Leiderdorp een persoonlijk en passend ontwerp voor je nieuwe badkamer.

Graag nemen we je mee in het Sanisale stappenplan:

 • Advies. We luisteren naar jouw wensen en geven advies over de materialen die daar het beste bij passen. Maar ook denken we mee over de merken van het sanitair en bijpassende accessoires;
 • 3D ontwerp. Om je een goed beeld te geven van jouw droombadkamer, maken we een gratis 3D ontwerp waar al je ideeën samenkomen;
 • Offerte. Als je tevreden bent met de uitwerking van je nieuwe badkamer krijg je een vrijblijvende offerte;
 • Service. Sanitairwinkel Leiderdorp kan je van begin tot eind helpen bij het installeren van je nieuwe badkamer. Dus behalve het afleveren, kunnen wij de badkamer inmeten, monteren en installeren als je dat wenst.

Kom naar sanitairwinkel Leiderdorp

De sanitairwinkel Leiderdorp ligt op de woonboulevard Wooon Leiderdorp en is gemakkelijk te bereiken via de A4. Voor de showroom kun je gratis parkeren. Wil je met het openbaar vervoer komen naar Sanisale dan is dat ook geen probleem.

Terwijl jij op je gemak rondkijkt in de showroom en een nieuwe badkamer uitzoekt, vermaken de kinderen zich in de speelhoek. Wil je de indrukken even laten bezinken? Doe dat onder het genot van een kopje koffie dat je haalt in onze mooie open keuken.

Met zoveel keuze is er genoeg reden om naar Leiderdorp te komen. Je hebt niet alleen een vast aanspreekpunt voor al je vragen, je bent ook verzekerd van de beste kwaliteit voor een lage prijs. Loop gerust binnen om zelf het ruime aanbod te bekijken en kies vandaag nog je droombadkamer uit bij Sanisale, dé sanitairwinkel in Leiderdorp.

Sanisale - druppie-aanwijzen-flipped