Sanisale - houtlook_badkamermeubel

Wastafelonderkasten

wastafels

Een wastafelonderkast is een badkamerkast met een geïntegreerde wasbak of een dubbele wasbak. Een wastafelonderkast is ideaal voor opbergruimte. Ze zijn te koop in diverse designs, kleuren, afmetingen, vormen en materialen.

Kies jouw wastafelonderkast

Wastafelonderkasten passen in elke badkamer; je hebt er echt geen grote badkamer voor nodig. Bij Sanisale verkopen we namelijk ook kleinere modellen. En die passen prima in een badkamer van een kleiner formaat. Op die manier heb je het gemak van wastafelonderkasten en houd je tegelijk voldoende loopruimte over. Voor een familie badkamer is dat een handige oplossing. Wil je weten welke maat wastafelonderkast voor jouw badkamer geschikt is? Onze badkamerspecialisten adviseren je graag.

Wastafelonderkasten zijn in veel verschillende variaties te koop. Hieronder een aantal veel verkochte opties:

  • Wastafelonderkast met lades en deuren
  • Wastafelonderkast met lades en open ruimtes
  • Wastafelonderkast met deuren: ideaal voor bijvoorbeeld handdoeken
  • Wastafelonderkast met lades: handig voor kleinere spullen zoals cosmetica

De stijl van een wastafelmeubel

Voordat je een keuze maakt uit ons aanbod aan wastafelmeubels, is het goed om te bepalen in welke stijl je je badkamer wilt inrichten. Houd je bijvoorbeeld van een strakke industriële stijl? Dan zijn strakke wastafelkasten in een donkere tint, zoals grijs of donkergroen een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor glanzende deurtjes met een zwarte greep. Daarbij staat een wastafel in zwart of betongrijs echt mooi. Voor een compleet beeld kun je het geheel afmaken met een zwarte mengkraan. Ben je een liefhebber van een natuurlijk badkamer interieur? Kijk dan eens naar een wastafelkast in licht houten uitvoering. Deze kun je bijvoorbeeld combineren met een ronde waskom die op het wastafelblad wordt gemonteerd. Mag er wel wat kleur in je badkamer, maar houd je niet van donkere wastafelonderkasten? Doe dan eens inspiratie op bij de pastelkleuren trend. Kies een wastafelonderkast in wit of een mooie pasteltint. Schilder vervolgens een muur in een bijpassende pasteltint en maak het geheel af met een paar passende accessoires. Een witte wastafel staat hier bijvoorbeeld goed bij.

Advies over wastafelonderkasten

De keuze voor een wastafelonderkast kan een uitdaging zijn. Wij helpen je daarom graag bij het uitkiezen en het combineren van jouw wastafelonderkast met de juiste wastafel, kraan en afvoer. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.

Wil je eerst nog wat inspiratie opdoen om erachter te komen welke stijl bij jou past? Vraag hier ons gratis inspiratiemagazine aan.

Sanisale - betongroen badkamermeubel
Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest