Sanisale - Hout in de badkamer

Marmer in de badkamer

Puur luxe gevoel

Een trend waar we niet omheen kunnen is het gebruik van marmer in de badkamer. Marmer staat bekend om de moderne, stijlvolle en minimalistische uitstraling die het je badkamer geeft. Lees hieronder over verschillende marmerlooks voor je badkamer en hoe je deze het beste kunt onderhouden.

Marmerlook in de badkamer

Marmer is een luxe natuursteen en is verkrijgbaar is diverse kleurtinten. Denk aan wit, rood, beige, grijs en bruin. De marmerlook in de badkamer is terug van weggeweest; het gebruik van deze steensoort is ontzettend populair. Door het tijdloze marmer te combineren met moderne elementen is je badkamer helemaal van deze tijd.

Marmertinten

We zien marmer in de badkamer vooral terug in lichte tinten als wit en beige. Maar ook donkere kleurtinten als antraciet en donkerbruin zien we steeds meer. En niet geheel onterecht want deze natuurlijke tinten maken van je badkamer een oase van rust.

Sanisale - marmer_in_de_badkamer_2

Marmerpatronen

Naast de verschillende marmertinten, is marmer ook verkrijgbaar in diverse patronen. Zo kun je kiezen voor een gewold of geaderd patroon. Of kies voor mozaïektegels van marmer in je badkamer. Deze tegels zijn wederom in diverse tinten en tegelvormen verkrijgbaar. Marmer natuursteen past in zowel de moderne als in de traditionele badkamer en alles hiertussen. Dus houd je van marmer? Goed nieuws. Je kunt het in iedere badkamerstijl toepassen!

Marmer combineren met accessoires

Marmer is een natuursteen en heeft in principe weinig tot geen accessoires nodig om de badkamer een fijne look-and-feel te geven. De steen is van nature al een stijlitem op zich. Probeer daarom niet teveel accessoires of producten hiermee te combineren. Dit kan snel rommelig ogen. Kies daarentegen voor accessoires in natuurlijke en effen kleuren als je marmer gebruikt in de badkamer. Onthoud: less is more!

Sanisale - marmer in de badkamer

Onderhoud van marmer in de badkamer

Marmer is een natuurproduct, houd daar ook rekening mee bij het onderhoud. Gebruik daarom geen agressieve reinigingsmiddelen of een schuurspons (marmer is zeer krasgevoelig).

TIP: maak de natuursteen schoon met een wollige of microvezel doek of eventueel met een zachte spons. Voorkom kalkaanslag door met name rond de kranen en de douchekop een extra lap te halen.

Specifieke vragen over het onderhoud van marmer in de badkamer of welke producten je hiervoor het beste kunt gebruiken? Vraag het onze badkamerspecialisten!

Ontdek je nieuwe badkamer bij Sanisale

Wil jij graag een marmeren badkamer of marmeren elementen in je badkamer? Kom dan langs in één van onze badkamer showrooms. Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Is dit de stijl die bij jou past?

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Sanisale heeft de badkamer die bij jou past

Waar je ook naar op zoek bent

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Geotiles
Novellini
HSK
Mosa
Pelipal
Hansgrohe
Duravit
Jacuzzi
Brauer
Arblu
Ink
Aquasound
MAGNUM
Geberit
Haceka
Instamat
KS Plafonds
Cleopatra
HIPP-design
Pastorelli
Coba
Axor
Grohe
Geesa

Sanisale, dé badkamer specialist

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Sanisale is een landelijke franchiseformule.

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.