Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Zwolle

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Zwolle. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Zwolle
George Stephensonstraat 1
8013 NL  Zwolle - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 20:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanisale Zwolle

De overzichtelijke showroom van sanitairwinkel Zwolle heeft alles in huis om jouw nieuwe badkamer uit te zoeken. Door de diverse badkameropstellingen krijg je dan ook een goed beeld van de mogelijkheden en de verschillende soorten stijlen. Kijk rustig rond en doe inspiratie op, terwijl je kinderen in de kinderhoek spelen. De deskundige badkamerspecialisten van sanitairwinkel Zwolle staan voor je klaar om al je vragen op het gebied van badkamerinrichting te beantwoorden.

Kom naar de showroom en ervaar het zelf

Sanitairwinkel Zwolle is gevestigd op de George Stephensonstraat 1. Als je met de auto komt, kun je gratis voor de deur parkeren. Ook als je met het openbaar vervoer komt, is de locatie goed te bereiken.

Kom naar sanitairwinkel Zwolle om je nieuwe badkamer uit te zoeken. Je kunt je vragen stellen aan onze badkamerspecialisten. Wil je een gratis 3D ontwerp laten maken? Maak dan van tevoren een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag bij de samenstelling van je nieuwe badkamer. De koffie staat bovendien voor je klaar!

 

In vier stappen een nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer installeren houdt meer in dan mooie badmeubelen uitkiezen. Daarom helpen we je bij sanitairwinkel Zwolle graag om de juiste keuzes te maken en je hier van begin tot eind bij te begeleiden.

  • Je uiteindelijke droombadkamer begint met een goed advies. Dat is op het gebied van materialen, merken en natuurlijk de praktische invulling zoals de aansluitpunten in de ruimte;
  • Als we een goed beeld hebben van je wensen, maken we een 3D ontwerp. Op deze manier kun jij ook zien hoe je badkamer eruit zal gaan zien. Compleet met badkamermeubelen, een douche, eventueel een bad, het toilet en natuurlijk de kleur van de muurtegels;
  • Ben jij ook enthousiast over het voorstel en is dit precies wat je in gedachten had? Dan maken we een vrijblijvende offerte voor je op basis van dit ontwerp;
  • De service van sanitairwinkel Zwolle gaat verder dan meedenken en adviseren over de inrichting van je badkamer. Desgewenst kun je ook op ons rekenen voor het inmeten, leveren en monteren van je badkamer.

Bij sanitairwinkel Zwolle ben je verzekerd van hoge kwaliteit voor outletprijzen. De keukens en het sanitair van bekende A-merken worden rechtstreeks bij de fabrikant besteld. Hier profiteer je als klant dus ook direct van. Doordat je bij ons een vast aanspreekpunt hebt, kunnen we je een persoonlijk advies op maat geven.