Loading...
Openingstijden:
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag10:00 - 18:00 uur
  • Donderdag10:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur
Contactgegevens:
Sanisale Heerlen
In de Cramer 78c
6412 PM  Heerlen - Nederland

Loop gerust binnen of maak een afspraak

Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak voor inspiratie en advies.

Stel jouw badkamer samen met ons team van Sanisale Heerlen

Maak kennis met ons team

Ben je op zoek naar een sanitairwinkel waar je gegarandeerd de laagste prijs betaalt? Welkom bij Sanisale Heerlen! In de showroom van sanitairwinkel Heerlen vind je veel verschillende badkameropstellingen die je kunt bezichtigen. Wij weten zeker dat hier je droombadkamer tussen zit. Welke badkamer je ook wilt, bij sanitairwinkel Heerlen kun je alle kanten op. Modern, landelijk of klassiek. Ook jouw stijl vind je tussen de badkameropstellingen van Sanisale Heerlen.

Jouw droombadkamer voor een lage prijs!

stel ‘m samen met Sanisale

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Ga voor inspiratie en de mooiste badkameropstellingen naar Sanisale Heerlen. Hier zijn de verschillende mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer heel overzichtelijk gemaakt. Namelijk door middel van 12 voorbeeldbadkamers. Je krijgt bij Sanisale Heerlen dan ook een goed beeld van een badkamer met bijvoorbeeld een combinatie van een bad en een douche. Of je ziet het ruimtelijke effect van een dubbele wastafelmeubel. En natuurlijk zijn er voorbeelden van de verschillende inrichtingsstijlen. Geniet tussendoor van een kopje koffie in de gebruikerskeuken, zonder je druk te maken over de kinderen. Zij vermaken zich prima in de speelhoek.

Sanisale - image-aspect-ratio

Laat onze klanten je overtuigen

Sanisale Heerlen
3.8 3 Google reviews
R
Rebecca J
2 maanden geleden
Geweldige service, heel professioneel en klantvriendelijk, denken met de klant mee en punctueel met afspraken nakomen. Opgeruimde zaak met mooie showrooms....
Zeker een aanrader voor badkamers en sanitair.
N
Nadine Van De Kerkhof
7 maanden geleden
Geholpen door verkoper Richie. Zeggen wat ze leveren en duidelijkheid over de kosten. Geen verborgen kosten en geen prijsstijgingen. Wij zijn...
tevreden met onze badkamer.
d
diirrk
8 maanden geleden
Goede service gehad en voor een mooie prijs. Kwaliteit van het materiaal is uitstekend. Enorm blij met de nieuwe badkamer.