Ook zonder afspraak welkom bij Sanisale Heerlen

Voor advies of oriëntatie

We kunnen je ook zonder afspraak veilig ontvangen in onze showroom voor een persoonlijk advies op maat. Wil je nog geen advies maar je alleen oriënteren in de showroom ben je uiteraard ook van harte welkom.

Sanisale - sanisale-intro-banner
Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Heerlen
In de Cramer 78c
6412 PM  Heerlen - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag10:00 - 18:00 uur
  • Donderdag10:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Welkom bij sanitairwinkel Heerlen

Wat leuk dat je een bezoekje wilt brengen aan onze sanitairwinkel Heerlen! Je bent altijd van harte welkom en onze medewerkers staan graag voor je klaar om je welkom te heten. Onze sanitairwinkel in Heerlen is professioneel uitgerust met servicegerichte medewerkers die een luisterend oor hebben voor al jouw wensen. Bij Sanisale zijn we allemaal gespecialiseerd in alles op sanitair gebied, dus vraag maar raak!

De weg naar jouw droombadkamer in 4 stappen

  1. Advies: bij Sanisale hebben we specialisten rondlopen die jou graag adviseren over jouw toekomstige badkamer. Al jouw wensen en ons advies komen samen tot een praktisch plan.
  2. Ontwerp in 3D: nadat we een plan hebben gaan we een 3D ontwerp maken. Geheel gratis, in onze Sanisale winkel.
  3. Offerte: de volgende stap is het maken van een offerte, dit is geheel vrijblijvend.
  4. Service: we kijken in de laatste stap nog graag met je mee of we nog iets voor je kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan het inmeten, leveren, monteren en installeren van jouw nieuwe badkamer.

De bovenstaande 4 stappen zijn erop gericht om het proces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Onze getrainde professionals van Sanisale staan altijd voor je klaar, bij elke stap. Stel ook gerust alle vragen die in je opkomen gedurende dit proces. Onze sanitairwinkel Heerlen is erop gebrand om klanten tevreden te stellen en zonder vraagtekens naar huis te laten gaan.

Badkamers in Heerlen tegen scherpe tarieven

In onze sanitairwinkel Heerlen kom je alleen de scherpste prijzen tegen. Niet alleen dat, ook de kwaliteit van de producten is hoog. Het beste van beide werelden zou je dus kunnen zeggen. Sanisale heeft bijvoorbeeld badkamers in minimalistisch design, Scandinavisch design, of juist lekker retro; we zijn van alle markten thuis! Bij onze sanitairwinkel Heerlen wordt alles direct geïmporteerd vanuit de fabrikant, dit is ook de reden dat wij zulke scherpe prijzen kunnen hanteren.

Kom langs bij sanitairwinkel Heerlen

Bezoek nu onze sanitairwinkel in Heerlen! Trek er lekker een dagje op uit en bezoek onze showroom met 11 badkamers, 16 douches, 16 toilet opstellingen en meer dan 50 meubels! Neem eventueel je kinderen mee want we hebben ook een kinderhoek. We hebben alvast een lekkere kop koffie klaarstaan.

Bereikbaarheid

Sanitairwinkel Heerlen ligt aan de A76 op de woonboulevard in Heerlen. Zo kun je makkelijk ook even wat andere winkels bezoeken. Deze Sanisale locatie heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur. Even met de auto langsrijden is dus een makkie. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Kom dus snel een keer langs in onze showroom of maak een afspraak! We hopen je snel te zien bij Sanisale!