De portugese tegel

Douche toebehoren

Ontdek ons assortiment

Bij het plaatsen van een nieuwe douchecabine komt meer kijken dan de vraag of je een inloopdouche met douchedeuren wilt. Douche toebehoren zijn net zo belangrijk voor optimaal douchecomfort. Het gemakkelijk weglopen van het water tijdens het douchen valt hier bijvoorbeeld ook onder. Bekijk daarom ons assortiment douche toebehoren voor een compleet ingerichte douche.

Ruim assortiment douche toebehoren

Je kiest voor een inloopdouche omdat het mooi staat in je moderne inrichting. Daar past een douchegoot ook perfect bij. Als douche toebehoren heb je keuze uit verschillende varianten. Bij Sanisale kun je kiezen uit een vloerdrain of een muurdrain met opstaande rand. Het verschil tussen deze douche toebehoren is dat je de vloerdrain bijvoorbeeld aan de voorzijde van de inloopdouche kunt leggen, als een rooster dat het water opvangt aan de voorzijde. Een muurdrain installeer je tegen de muur aan, bijvoorbeeld aan de achterzijde of zijkant van de douche. Dankzij de opstaande rand van de muurdrain is het gemakkelijk waterdicht tegen de muur te plaatsen, ook bij een tegelmuur.

Een luxe uitstraling in je badkamer

Een warm en behaaglijk gevoel krijg je niet alleen van een warme douche. Er zijn ook douche toebehoren die je net dat beetje extra luxe geven in je badkamer. De Sunshower geeft je door de infraroodstraling een weldadig gevoel. Niet alleen omdat het licht je het idee geeft dat het altijd zonnig is. Deze douche toebehoren zorgen met de infraroodstraling ook nog eens voor een verbetering van je bloedcirculatie. De warmte heeft een positieve uitwerking op je spieren. Na een douche met deze Sunshower kun je de dag goed beginnen, of heerlijk ontspannen na een drukke werkdag. Voor een stijlvolle afwerking van de standaard ventilatieroosters in je badkamer hebben we ook nog design ventilatieroosters in ons assortiment. Deze zien er strak en modern uit, wat zorgt voor een nette afwerking van je nieuwe badkamer.

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Wil je weten welke douche toebehoren het meest geschikt zijn voor jouw badkamer? Kom dan naar onze showroom om ze zelf te bekijken. Wij adviseren je graag of de vloerdrain de juiste oplossing is, of dat je beter voor de muurdrain kunt kiezen. Ook als meer wilt weten over de Sunshower als douche toebehoren, helpen we je graag verder.

Douche afvoer

Sanisale - FG Design vloerdrain met flens

Douchedrain

Sanisale - Shuffledrain 90cm ; uitloop 50 met alu rooster en Hoover frame en sifon

Douchegoten

Verlichting badkamer

Sunshower

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest