Sanisale - Geesa Hotel collection Tissuehouder vrijstaand

Tissuehouders

OVERIGE ACCESSOIRES

Wij bieden de mooiste tissueboxen voor ieder interieur. Of je nu wilt dat de box opvalt of dat deze vrijwel onzichtbaar is, bij ons heb je ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan een mooie natuurstenen tissuehouder op een planchet.

Praktische oplossing

Niet alleen vanwege het design is een tissuehouder erg geliefd. Het is ook een zeer praktische oplossing voor de kartonnen boxen, die door water en vocht zacht kunnen worden. Met een mooie roestvrij stalen (RVS) tissuehouder kun je de tissues gewoon bij de wastafel plaatsen zonder dat je bang hoeft te zijn voor vocht.

Materiaalkeuze

Wij hebben tissuehouders van onder meer:

  • RVS
  • Aluminium look
  • Hout
  • Natuursteen

Tissuehouder inbouwen

Wil je jouw tissuehouder zo min mogelijk in het zicht hebben? Dan kun je ervoor kiezen om de tissuehouder in te bouwen in je badkamer of toilet. Dit is tevens een zeer stijlvolle en praktische oplossing. Let wel op: niet iedere tissuehouder is geschikt om in te bouwen. Dit dient er expliciet bij te staan.

Inspiratie nodig?

Heb je wat inspiratie nodig bij het kiezen van een tissuehouder voor je nieuwe badkamer? Wij helpen je graag op weg. Bekijk onze inspiratiepagina’s of vraag ons gratis magazine aan.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest