Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Zaandam

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Zaandam. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Zaandam
Stormhoek 16
1506 SW  Zaandam - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

 • MaandagGesloten
 • Dinsdag10:00 - 18:00 uur
 • Woensdag10:00 - 18:00 uur
 • Donderdag10:00 - 18:00 uur
 • Vrijdag10:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
 • Zondag11:00 - 17:00 uur
 • 5 december10:00 - 16:00 uur
 • 24 december11:00 - 16:00 uur
 • 25 decemberGesloten
 • 26 decemberGesloten
 • 31 december11:00 - 16:00 uur
 • 1 januari 2024Gesloten
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanisale, jouw sanitairwinkel in Zaandam

Droom je van een nieuwe badkamer en kun je daarbij nog wel wat advies gebruiken? Kom langs en ontdek de prachtige showroom van Sanisale en laat onze adviseurs je inspireren. Wij zijn jouw partner in sanitair.

Realiseer jouw droombadkamer in 4 stappen

Je badkamer krijgt altijd onze volledige aandacht. We maken bij Sanisale gebruik van volgende stappen:

 1. Advies. Het kan erg verwarrend zijn om een keuze te maken uit zoveel verschillende materialen, kleuren, stijlen en merken. De adviseurs van sanitairwinkel Zaandam denken met je mee en geven je gratis professioneel advies.
 2. 3D-ontwerp. Jouw ideeën vormen altijd de basis voor onze adviseurs om mee aan de slag te gaan. Door het maken van een professioneel 3D-ontwerp kan jij perfect zien hoe je badkamer er zal gaan uitzien en kun je nog eventuele aanpassingen doen.
 3. Offerte. Is het ontwerp naar wens? Dan krijg je van Sanisale een vrijblijvende offerte, zodat ook het financiële plaatje duidelijk is.
 4. Service. Niet alleen voor advies en een ontwerp kan je bij sanitairwinkel Zaandam terecht, ook daarna staat ons team voor je klaar. Leveren, monteren en installeren, onze vakmannen nemen het met plezier van je over.

 

Vakmanschap voor scherpe prijzen

Sanisale biedt badkamers aan van hoge kwaliteit en van de meest bekende merken en dat voor de beste prijzen. Kwaliteit, luxe, comfort en betaalbare prijzen gaan hand in hand en daar werken wij elke dag hard aan. Merken zoals Grohe en Villeroy & Boch bijvoorbeeld zijn steevast is ons aanbod terug te vinden. Omdat Sanisale de producten direct vanuit de fabrikant importeert, kunnen we bij sanitairwinkel Zaandam lage prijzen hanteren zonder dat je inlevert op kwaliteit. We hebben de mooiste badkameropstellingen alvast voor je klaar gezet, kom ze dus snel ontdekken in onze showroom.

Voordelen van sanitairwinkel Zaandam

Sanisale is gelegen aan meubelboulevard Stormhoek in Zaandam, wat je dus meteen nog enkele voordelen oplevert. Na het bewonderen van onze 15 prachtige badkameropstellingen kun je daarna in de andere winkels vast nog wel wat ideeën opdoen. Sanitairwinkel Zaandam wil je winkelervaring zo aangenaam mogelijk maken en daarom kan je bij ons gratis vlakbij de winkel parkeren. Kom je liever met het openbaar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel, je kunt dus zo de bus uitstappen en onze showroom binnenlopen.

Kom snel kennismaken

Ben je benieuwd naar wat Sanisale voor jou kan betekenen? Onze adviseurs kijken alvast uit naar je bezoek en gaan meteen voor je aan het werk. Plan dus vandaag nog een bezoekje aan jouw sanitairwinkel Zaandam en laat je overtuigen door al het moois in onze showroom.