Sanisale - Geesa stainless steel collection Toiletrolhouder

Toiletrolhouders

TOILET ACCESSOIRES

Een onmisbaar accessoire op de badkamer zijn de toiletrolhouders. Waarschijnlijk wordt, naast de dagelijkse toiletartikelen, niets zoveel gebruikt in de badkamer als toiletrolhouders. Dus wil je ook een mooi, passend model die past bij de stijl van je badkamer. Deze vind je natuurlijk ook in het uitgebreide assortiment van Sanisale.

Toiletrolhouders: nuttig en stijlvol

Toiletrolhouders hang je over het algemeen aan de muur, in de buurt van het toilet. Je wilt dat het past in de stijl van je badkamer. Dus kies je voor toiletrolhouders die je afstemt op de inrichting en stijl. Denk aan geborsteld messing, of mat zwart. Wil je een houder met of zonder klep die de rol bedekt? Of kies je voor een moderne uitstraling door de rol alleen over een enkele staaf te hangen? De toiletrolhouders zijn flexibel te bewegen door het mechanisme in het ophangsysteem. Of ze hangen strak tegen de muur, voor een nog moderner effect. Natuurlijk kun je ook opvallende exemplaren krijgen bij Sanisale, die ook nog eens praktisch zijn. Wat dacht je van een houder met een planchette, waar je je smartphone op kunt leggen? Afhankelijk van je smaak kies je voor een rond model, of juist een vierkant ontwerp.

Een set met toiletaccessoires

Toiletrolhouders zijn niet de enige accessoires die je nodig hebt bij je toilet. Ook de toiletborstelhouder en bijvoorbeeld de reserverolhouders vallen onder de zaken die je bij het toilet plaatst. Kies dan ook voor een uniforme uitstraling op je badkamer en kijk voor badkameraccessoires die bij elkaar passen. Zeker als je het hebt over de toiletrolhouders en de reserverolhouders, is het natuurlijk mooi om een passend duo te hebben. Je hangt de toiletrolhouders over het algemeen aan de muur. Als je niet zoveel plaats hebt, kun je een model kiezen waar je een reserverol bij kunt plaatsen. Heb je meer ruimte over, dan kies je voor een extra houder, waar je drie of vier rollen op kunt plaatsen. Ook deze kun je aan de muur hangen, of je kunt het op de grond zetten. Natuurlijk is het het mooist als je ook de toiletborstelhouder in dezelfde stijl kiest.

Een uniforme inrichting

Heb je een ontwerp van toiletrolhouders gevonden die je erg aanspreekt? Kijk dan of het ook past bij de wandtegels die je uitgekozen hebt. Want niets is zo vervelend als dat de wandtegels niet passen bij de toiletrolhouders die je aan de muur bevestigt. Kijk dus goed naar de kleuren die je wilt combineren. Kies je voor matzwarte tegels? Daar staan rvs toiletrolhouders heel mooi bij. Bij een witte matte tegelwand kun je dan weer kiezen voor een paar gouden accenten in de toiletaccessoires. Betrek dit niet alleen op het toilet, maar kijk ook eens naar de accessoires die je bij de wastafel gebruikt, of in de douche ophangt. Zoals bijvoorbeeld een handdoekhouder, een zeepbakje of zelfs de douchekop. Ook hier kun je kiezen voor gouden accenten of voor een stijlvolle, zwarte greep of douchekop. Zelfs de kranen van het bad en de wastafel kun je hierop aanpassen. We helpen je graag een handje met inspiratie voor het kleuren van je badkamer.

Ontwerp je badkamer in detail

Heb je plannen om je hele badkamer opnieuw in te richten, of zelfs te verbouwen? Maak dan een 3D ontwerp bij Sanisale. Op deze manier kun je bepalen waar het toilet komt, maar ook het bad en de wastafel. Hoewel je het ontwerp niet tot in detail maakt, dus accessoires als toiletrolhouders niet intekent, is het wel goed om er alvast over na te denken. Wil je toiletrolhouders die in de muur ingebouwd moeten worden? Dan moet je hier vooraf natuurlijk al rekening mee houden. Je maakt een nis in de muur waar de toiletrolhouders moeten komen te hangen. Zo voorkom je dat je je nieuwe tegelwand moet beschadigen als je de ruimte achteraf nog moet uitsparen. Met het 3D ontwerp bepaal je niet alleen waar je de badkamermeubels neer gaat zetten. Je kunt ook de verschillende kleurcombinatie uitproberen, zodat je een badkamer kiest die helemaal bij je smaak past.

Bekijk het ruime assortiment bij Sanisale

Kom naar een van onze showrooms waar je het uitgebreide assortiment van toiletrolhouders kunt bekijken. Je ziet de verschillende combinaties van toiletaccessoires. Natuurlijk kun je zelf ook een set samenstellen, op basis van je eigen smaak en voorkeur. Mocht je vragen hebben over de verschillende materialen, of de combinatie met de andere producten die je bij Sanisale kunt krijgen, vraag het aan een van onze medewerkers. Ze helpen je graag en kunnen je ook adviseren als je meer wilt weten over een volledige badkamerinrichting, of over een 3D badkamerontwerp.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest