Sanisale - Geesa Hotel collection Personenweegschaal

Personenweegschalen

OVERIGE ACCESSOIRES

Een bezoek aan de badkamer is hét moment om op de weegschaal te gaan staan. Personenweegschalen zijn dan ook onmisbaar in een volledig ingerichte badkamer. Kies uit het assortiment van Sanisale uit de verschillende merken. Van eenvoudig tot modellen met de nieuwste technische toepassingen. Je vindt de personenweegschalen die helemaal bij jou passen.

Personenweegschalen: eenvoudig of gedetailleerd

Vind je het voldoende om op een personenweegschaal te gaan staan en alleen een bevestiging te krijgen van je huidige gewicht? Dan kies je voor een eenvoudige uitvoering die alleen het aantal kilo’s en grammen vermeldt. Je kunt dit op een digitale display aflezen, maar je kunt ook gaan voor een retro versie waar je de getallen zelf van de schijf af kunt lezen. Voor personenweegschalen met de modernste technieken kun je ook bij Sanisale terecht. Kies bijvoorbeeld voor de personenweegschalen die een compleet programma bieden. Behalve je gewicht wordt ook het percentage lichaamsvet gemeten, alsmede de hoeveelheid water en spiermassa die je lichaam bevat. Hierdoor kun je een uitgebalanceerd overzicht krijgen. Voor een duurzame versie kies je voor een digitale weegschaal die op zonne-energie werkt. Dat scheelt weer in batterijverbruik. Om te voorkomen dat de weegschaal beweegt als je erop gaat staan, zijn er antislipdoppen onder bevestigd.

Een personenweegschaal als badkameraccessoire

Dankzij de mooie designs van de personenweegschalen, kun je voor iedere badkamerstijl een passend model vinden. Je kiest voor een moderne, zwarte uitvoering bij een industriële of moderne badkamer. Bij een retro inrichting, of een Scandinavische stijl kun je dan weer gaan voor glazen personenweegschalen. Het analoge weegmechanisme is daarop zichtbaar. Bekende merken bieden een assortiment in verschillende kleuren. Zoals wit, zwart en grijs. Daardoor kun je altijd de kleur van de personenweegschalen kiezen die het beste bij je inrichting past. Het bovenwerk is van gehard glas of kunststof. Kies de weegschaal die het beste aansluit bij je andere badkameraccessoires, zodat je een uniform geheel krijgt. Denk bijvoorbeeld aan rvs bekerhouder en toiletborstelhouders bij een glazen weegschaal. Of combineer de robuuste, zwarte handdoekringen en zeephouders met een weegschaal van zwart gehard glas. Zo kun je dit nuttige apparaat toch een mooi onderdeel van je badkamer maken.

De badkamer compleet inrichten

Normaal gesproken zet je de personenweegschalen op een gemakkelijke plek in de badkamer. Dat is ook geen enkel probleem, gezien het mooie design van de personenweegschalen uit het assortiment van Sanisale. Maar misschien heb je niet veel ruimte in je badkamer. En wil je voorkomen dat je de weegschaal moet verplaatsen als je bijvoorbeeld bij de wastafel staat. In dat geval is het handig om bij het ontwerp van je badkamer rekening te houden met de mogelijkheid om de personenweegschalen op te bergen. Denk daarbij aan een badkamermeubel waar je de weegschaal in kunt leggen als je hem niet gebruikt. Dit kan het kastje onder de wastafel zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om nog een extra kastje aan de muur te hangen. De onderste plank reserveer je in dat geval voor de weegschaal. De andere planken gebruik je om handdoeken in te leggen, of toiletartikelen.

Ontwerp je eigen badkamer

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe je badkamerinrichting eruit komt te zien? Met alle accessoires en onderdelen die je in je badkamer wilt plaatsen, is het soms moeilijk voor te stellen. En dan kan iets kleins als personenweegschalen al een struikelblok worden. Om die reden kun je bij Sanisale je eigen badkamerontwerp maken. Dit kun je zelf doen, maar je kunt hiervoor ook advies vragen aan de deskundige medewerkers in de showroom. Aan de hand van de afmetingen van jouw badkamer vul je de plattegrond met jouw wensen in. Denk bijvoorbeeld aan een bad, in de hoek of langs de muur. Of aan de inloopdouche, in combinatie met een wastafelmeubel. Doordat je de grote meubels nu op zijn plaats hebt gezet, krijg je ook beter overzicht in wat de mogelijkheden zijn. Zoals de plaats waar je personenweegschalen neer zou kunnen zetten.

Bezoek onze showroom

Laat je inspireren voor een volledige badkamerinrichting in jouw stijl. Kom naar de showroom om de personenweegschalen te bekijken. Ben je een actieve sporter? Dan is een intelligente weegschaal een goede keuze. Je kunt precies bijhouden wat de ontwikkeling van je gewicht is, in verhouding tot je spiermassa. Of je kiest uit de eenvoudige personenweegschalen. Deze geeft alleen je gewicht weer en werkt op zonne-energie. Onze medewerkers helpen je graag als je vragen hebt. Niet alleen over de juiste keuze van personenweegschalen. Je kunt ook terecht voor een volledig ontwerp van je nieuwe badkamer.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest