Sanisale - FG Design serie Flex

Vouwdeuren

Douchedeuren

Vouwdeuren voor jouw doucheruimte vind je hier. Vooral bij bad-douche combinaties wordt er vaak gekozen voor een vouwdeur. Dit vanwege de mogelijkheid om bij het badderen de rest van de badkamer niet nat te laten worden. Met een vouwdeur kun je een deel van het bad naar wens afsluiten. Een vouwdeur is ideaal in kleinere badkamers. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met de draaicirkel van een draaideur of een pendeldeur.

Wat is een douche vouwdeur?

Een vouwdeur is een deur die in 2, 3 of 4 delen ingevouwen kan worden bij het openen. Vouwdeuren zijn in verschillende formaten en materialen te verkrijgen.

Type vouwdeuren

Een vouwdeur in de douche is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Ben je op zoek naar een compacte vouwdeur van 90 x 90 cm of specifiek op zoek naar 80 x 80 cm? Dankzij de verschillende modellen valt daar eenvoudig online een keuze uit te maken. Daarbij kun je ook kiezen voor een douche vouwdeur in chroom met zilver hoogglans, bijvoorbeeld voorzien van helder glas. Je hebt de uitstraling van de douche op die manier zelf in de hand, wel zo prettig. Bovendien kun je er met vouwdeuren voor de douche tevens voor zorgen dat er geen kostbare ruimte verloren gaat.

Materiaal

In de keuze voor glas zijn er vele opties mogelijk. Een greep uit ons assortiment:

  • Helder glas
  • Melkglas
  • Chinchilla glas
  • Spiegelglas
  • Rookglas

Meer weten?

Wil je advies bij de aanschaf van een vouwdeur of ben je op zoek naar inspiratie? Wij staan je graag te woord. Wij hebben de benodigde kennis in huis om je te voorzien van deskundig advies op maat.

Natuurlijk ben je van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland. Geen zin om de deur uit te gaan? Download dan ons nieuwe inspiratiemagazine.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest