Sanisale - Verwarming

Verwarmingen

Radiatoren

Niets is fijner dan een badkamer die lekker warm is. Dit geeft een groot gevoel van luxe en comfort maar wordt, ten onrechte, vaak nog links gelegd bij bijvoorbeeld de bouwtekening. Zonde want daarna komt men erachter dat een koude badkamer absoluut geen pretje is. Maar ook voor dit soort situaties bieden wij oplossingen. Zo hebben wij losse verwarmingselementen voor kleine, middel of grote badkamers.

Wij adviseren u in de meeste gevallen om in uw badkamer voor twee soorten verwarmingsbronnen te kiezen. Eén centrale verwarmingsbron, denk aan vloerverwarming, luchtroosters of een radiator, en een extra verwarmingselement zoals handdoekverwarming of spiegelverwarming.

Vloerverwarming

Wanneer het praktisch mogelijk is, adviseren wij u in 90% van de gevallen altijd om te kiezen voor vloerverwarming. Deze manier van uw badkamer verwarmen kent vele voordelen. Het bespaart ruimte, is hygiënisch en is ook nog eens uitermate comfortabel. Nooit meer koude voeten. Daarnaast is vloerverwarming onzichtbaar, ideaal voor de moderne badkamer!

Vloerverwarming plaatsen is technisch wel wat intensiever dan het plaatsen van enkel een radiator. Houd u hier rekening mee. Wanneer u de gehele badkamer gaat verbouwen adviseren wij zeker om ook gelijk vloerverwarming te plaatsen.

Gaat u niet de gehele badkamer verbouwen of wilt u gewoonweg geen vloerverwarming om welke reden dan ook? Dan kunt u natuurlijk ook voor andere verwarmingsbronnen kiezen.

Radiator

Een handdoekradiator is ideaal voor als u uw handdoeken lekker warm wil laten worden voor bijv. het douchen. Daarnaast geeft het ook nog eens warmte af. Dubbel zo praktisch, dubbel zo veel comfort. Let bij de keuze voor een radiator goed op de capaciteit en de plek van aansluiting. Want hoe mooi uw radiator er ook uitziet, hij is er tenslotte voor om uw badkamer te verwarmen.

Grootste assortiment radiatoren

Wij hebben het breedste aanbod van (design)radiatoren. Kiest u voor wit, zwart of ligt uw voorkeur bij een chroomkleurige radiator. Er is zeer veel mogelijk, alles naar uw wens.

Vrijblijvend advies

Als het om verwarming gaat, is het raadzaam om altijd advies te vragen aan iemand die er (het technische) verstand ervan heeft. Niets is vervelender om te horen dat de verwarming die u heeft uitgekozen niet geplaatst kan worden wegens technische redenen. Onze adviseurs staan u graag te woord om u te ondersteunen bij de aankoop van de verwarming. U kunt ons bellen of langskomen in één van onze vele vestigingen.

Spiegelverwarming

Sanisale - vloerverwarming

Vloerverwarming

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest