Sanisale - Fima serie Wellness zij jet chroom

Douche jets

Douchekoppen

Douche jets maken het douchen een weldadige ervaring. Een extra waterstraal om je stijve spieren te masseren, of gewoon voor een extra luxe gevoel als je onder de douche staat. De douche jets installeer je in de zijwanden van je douche. Sanisale heeft verschillende soorten douche jets voor jouw badkamer.

Douche jets voor een luxe inloopdouche

De ruimte die een inloopdouche biedt, benut je nog meer met het installeren van een aantal douche jets. Kies voor ronde of vierkante modellen die je in de muur van je douche bouwt. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je hier bij het ontwerpen van je doucheruimte al rekening mee houdt. Je kunt dan direct de plaats en het aantal van de gewenste douche jets bepalen. De verschillende soorten zijn in meerdere kleuren leverbaar, zodat je altijd een model hebt die bij de stijl van je badkamer past. Sanisale heeft de keuze uit onder andere chroom, geborsteld nikkel, of antiek koper. Maar ook mat wit of mat zwart behoren tot de mogelijkheden. Het mooie design van de fabrikant, Fima, zorgt voor een luxe uitstraling. De douche jets zitten vast op de muur, of kunnen nog omhoog of omlaag bewegen, voor het beste effect. Bekijk op onze inspiratiepagina nog meer tips voor het creëren van een luxe doucheruimte.

Zelf installeren of laten installeren

Bij de douche jets krijg je een volledige instructie hoe deze geïnstalleerd moeten worden. Ook zijn de douche jets voorzien van alle schroeven en onderdelen om ze te kunnen installeren. Mocht je dit liever niet zelf doen, dan kun je altijd bij Sanisale terecht om de installatie door een professional te laten uitvoeren. Op die manier weet je zeker dat ze volledig tot hun recht komen en dat je geen problemen zult ondervinden tijdens het gebruik. De modellen die je bij Sanisale koopt zijn geschikt om als zij jets te gebruiken.

Een mooi assortiment douche jets

Kies de douche jets die bij de rest van je inrichting passen. Kom langs in de showroom, zodat je de verschillende douche jets kunt vergelijken en kunt combineren met de douchekraan en douchekop. Wil je deskundig advies, of een afspraak voor het installeren van de douche jets? Hiervoor kun je uiteraard ook terecht bij een van onze medewerkers.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest