Sanisale - Oplevering-Sanisale-breda-simone@home-8

Nisdeuren

douchedeuren

Vind hier een nisdeur van één van onze topmerken. Een nisdeur is een deur die je plaatst voor een doucheruimte die gebouwd is in een nis (een hoek met 3 muren). Je kunt een nisdeur op zowel een douchebak aansluiten als direct op een tegelvloer. Een nisdeur is te verkrijgen in vele afmetingen, kleuren glas en met veel verschillende soorten bevestigingen.

Een nisdeur kiezen

Wanneer je kiest voor een nisdeur heb je verschillende opties. Zo kun je gaan voor een nisschuifdeur, nisvouwdeur of een nispendeldeur (ook wel swingdeur genoemd). De keuze voor een nisdeur is zeer afhankelijk van de beschikbare ruimte in je badkamer en jouw persoonlijke wensen en budget.

Sanisale - Binnenkijkenbij

Materialen nisdeur

Een nisdeur is net als traditionele douchedeuren verkrijgbaar in kunststof maar vooral in gehard veiligheidsglas. Bij de keuze voor glas kun je kiezen uit:

  • Rookglas (gekleurd glas)
  • Melkglas
  • Helder glas
  • Mat glas
  • Spiegelglas
  • Chinchilla glas

Wij hebben ook nisdeuren met een combinatie van bovenstaande glasafwerkingen. Zit jouw ideale nisdeur er niet tussen? Wij maken ook nisdeuren op maat!

Kom met ons in contact

Wij adviseren je om voor de aanschaf van een nisdeur altijd advies te vragen van een expert. We krijgen geregeld te horen dat men bij plaatsing tegen bepaalde aspecten aanloopt waar ze van tevoren niet aan hadden gedacht. Denk aan de montage en/of de afmetingen van de doucheruimte.

Wij staan je graag te woord en geven je specifiek op maat gericht advies bij de aanschaf van jouw douchedeur. Je kunt contact met ons opnemen, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest