Sanisale - FG Design radiatorkranen

Radiatorkranen

Radiatoren

Maak je radiator compleet met een radiatorkraan. Met een radiatorkraan regel je de toevoer van heet water naar je verwarming. Bekijk ons assortiment en vind de passende radiatorkraan bij je badkamerradiator.

Verschillende typen radiatorkranen

Radiatorkranen kunnen we onderverdelen in een thermostaatkraan en een handkraan.

Thermostaatkranen

De meeste radiatorkranen zijn tegenwoordig thermostaatkranen. Deze zijn te herkennen aan de cijfers 1 t/m 5 op het bedieningspaneel. Wanneer je aangeeft op het bedieningspaneel hoe warm je de ruimte wil hebben, zal de thermostaatkraan dit zelf regelen. De kraan voelt de omgevingstemperatuur aan en past de watertoevoer hierop aan, zodat in de ruimte altijd dezelfde temperatuur wordt behouden.

Handkranen

Ook handkranen komen nog geregeld voor. Hier staan de bovengenoemde cijfers 1 t/m 5 niet op. Er zijn meerdere slagen nodig om de kraan open te draaien. Bij een handkraan dien je zelf de watertoevoer te regelen om de temperatuur in de ruimte te regelen.

Advies over radiatorkranen

Twijfel je tussen de verschillende radiatorkranen? Vraag ons dan gerust om advies! Ook voor vragen over één van onze producten kun je contact met ons opnemen of langskomen in één van onze showrooms door heel Nederland. Wil je eerst thuis wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest