Sanisale - sanisale-intro-banner

Pendeldeuren

Douchedeuren

Ruim assortiment pendeldeuren van A-merken voor bodemprijzen. Een pendeldeur is een prachtige oplossing om je doucheruimte mee af te sluiten. Na een schuifdeur is een pendeldeur de beste optie wanneer het gaat om ruimtebesparing. De laatste tijd worden pendeldeuren steeds populairder vanwege de klassieke en tijdloze uitstraling.

Wat is een pendeldeur

Een douche pendeldeur, ook wel swingdeur genoemd, is een deur met twee zijdes die zich kenmerkt doordat de deur aan zowel de binnen- en buitenkant geopend kan worden. Dit zorgt ervoor dat je deur op iedere gewenste manier kunt openen. Een pendeldeur kan op een douchebak, douchevloer en op tegels worden geplaatst.

Voordelen pendeldeur

Voor minder mobiele personen is een pendeldeur zeer geschikt. Met het oog op assistentie bij het douchen is een pendeldeur functioneel omdat er meer ruimte in de douche-ingang is en er meer flexibiliteit voor beweging ontstaat.

Een pendeldeur is tevens uitermate geschikt als je minder ruimte ter beschikking hebt in je badkamer. Omdat de pendeldeur uit twee delen bestaat, is de draaicirkel een stuk kleiner dan bij een traditionele draaideur. Dit scheelt dus een hoop (kostbare) ruimte.

Maten van een pendeldeur

Een pendeldeur bestaat vaak uit een aantal standaard maten. De breedtemaat varieert van 80, 90, 100 en 120 cm. De lengtemaat is vaak 193 of 200 cm. Zijn dit geen ideale maten voor jouw doucheruimte? Wij maken pendeldeuren ook voor jou op maat!

Advies over pendeldeuren

Wij raden je aan om altijd goed de ruimte in te meten vóórdat je een pendeldeur aanschaft. Het is erg vervelend wanneer je er pas bij plaatsing achter komt dat de pendeldeuren niet passen. Al onze adviseurs bezitten de benodigde (technische) kennis en ervaring om je hierbij te adviseren. Wij denken met je mee en bespreken samen met jou alle opties voor jouw doucheruimte, kom hiervoor langs in een van onze showrooms. Je kunt rekenen op een objectief en op maat gemaakt advies!

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest