Sanisale - rvs-kranen

Fonteinkranen

kranen

Fonteinkranen zijn verkrijgbaar in talloze maten, stijlen en soorten. Je kunt een fonteinkraan kiezen met een lage of een hoge uitloop en met verschillende bedieningsknoppen. Dit is afhankelijk van jouw wensen.

Wat is een fonteinkraan?

Een fonteinkraan wordt gebruikt in de toiletruimte bij een wastafelfontein. Let dus goed op dat je een fonteinkraan kiest die qua stijl bij je wastafel past. In de meest ideale situatie kies je voor een wastafelfontein- en kraan van hetzelfde merk. Zo weet je zeker dat de kraan op je wastafel past. Wanneer je kiest voor een wastafel en kraan van verschillende merken is het handig om dit van tevoren goed te controleren. Onze experts in de showroom kunnen je hierbij helpen.

Kies de stijl die bij jou past

Bij Sanisale hebben we de keuze uit diverse soorten fonteinkranen. Wanneer je een fonteinkraan gaat uitkiezen wil je dat deze past bij de stijl van jouw toiletruimte. Hou je van strak en modern, dan kun je kiezen voor een mooie designkraan. Ga je liever voor een romantische stijl? Kies voor een klassieke fonteinkraan. Bijvoorbeeld een koperkleurige fonteinkraan met twee tandwielen als bedieningsmechanisme.

Advies over een fonteinkraan

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over fonteinkranen, maar ook als je inspiratie nodig hebt. Neem contact met ons op voor advies of bezoek één van onze showrooms. Wil je eerst vanuit huis inspiratie opdoen? Neem een kijkje in ons inspiratiemagazine. Deze kun je gratis aanvragen. Bovendien ontvang je bij het magazine een waardecheque van €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest