Sanisale - staand wc 3

WC-brillen

Toilet toebehoren

Ben je op zoek naar wc-brillen voor het toilet in de badkamer? Of misschien voor het gastentoilet op de begane grond? Sanisale heeft voor ieder toilet passende wc-brillen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en verschillende kleuren. Kies er een uit die past bij je inrichting, voor een stijlvol toilet.

Losse wc-brillen of een compleet toilet

Bij het aanschaffen van wc-brillen is het belangrijk dat je let op de maat en de aansluitpunten van het toilet. Bij wc-brillen met universele afmetingen is het over het algemeen geen probleem, deze passen op de standaard toiletten. Heb je een design toilet of een wandcloset? Dan kan het zijn dat alleen wc-brillen van dat bepaalde merk passen. Kies in dat geval dan altijd voor een bril en toiletpot van hetzelfde merk, zoals Plieger of Duravit. Bij Sanisale vind je losse brillen, zodat je deze kunt plaatsen als je je badkamer of toiletruimte een opfrisbeurt wilt geven. Ben je op zoek naar een hele nieuwe inrichting van de badkamer, inclusief een volledig nieuw toilet, dan is er ook genoeg keuze in de collectie. Kies je voor een hangtoilet dan let je natuurlijk ook op de juiste combinatie van het reservoir en het bedieningspaneel.

Verschillende soorten wc-brillen

De tijd dat wc-brillen alleen wit en rond waren, is voorbij. Natuurlijk kun je nog stijlvolle witte wc-brillen krijgen die mooi staan bij een design toilet, of in een moderne badkamer. Maar er is in de collectie wc-brillen voor ieder toilet en voor iedere interieurstijl iets passends te krijgen. Ten eerste kun je kiezen uit toiletbrillen voor kindertoiletten. Of voor brillen om een urinoir in de badkamer mooi af te sluiten. De luxe uitvoering van wc-brillen vind je in de modellen met een soft close en quick release functie. Hiermee kun je zowel de klep als de zitting op een subtiele en geluidsarme manier sluiten. De meeste brillen zijn van kunststof, uitgevoerd in een zeer platte vorm of iets dikker. Ook dat draagt bij aan de sfeerbepaling in je badkamer. Kies voor een exemplaar met gegroefde strepen of met een houtlook. Of ga voor industrieel zwart. Neem een kijkje op onze inspiratie pagina voor tips voor het inrichten van jouw toiletruimte.

Installeer een toilet in je nieuwe badkamer

Het verbouwen van je badkamer is een goed moment om ook een nieuw toilet te installeren. Je maakt daarbij in eerste instantie de keuze voor een staand toilet of wandcloset. Het is belangrijk dit al in een vroeg stadium van de verbouwing te bepalen, omdat je bij een hangend toilet rekening moet houden met de plaatsing van het waterreservoir en het bedieningspaneel in de muur. Ook als je het toilet wilt verplaatsen moet je uiteraard afvoer en leidingen verleggen. Weet je wat voor soort toilet je wilt? Dan is het tijd om na te gaan denken over de verschillende soorten wc-brillen die er zijn. Wil je gekleurde wc-brillen, of kies je liever voor een neutrale kleur? Heb je meerdere toiletten in huis? Kijk dan naar dezelfde wc-brillen. Zo heb je voor iedere toiletruimte een uniforme stijl.

Sanisale - Wandcloset

De mooiste toiletaccessoires bij Sanisale

Een stijlvolle badkamer richt je niet alleen in met mooie wc-brillen en badkamermeubels in eenzelfde kleur. Je kunt je persoonlijke smaak ook benadrukken met toiletaccessoires. Heb je zwarte wc-brillen gekozen? Kijk dan eens naar een toiletrolhouder, een toiletborstelhouder en een reserverolhouder in dezelfde kleur. Je kunt deze accessoires vaak in een set kopen, maar je kunt natuurlijk zelf ook iets samenstellen uit het assortiment van Sanisale. Bij wc-brillen met een houtpatroon kies je dan bijvoorbeeld weer een accessoire van messing, of melkglas. Bij Sanisale kun je niet alleen toiletaccessoires in dezelfde stijl krijgen, maar ook alles wat je nodig hebt bij de wastafel en de douche of het bad. Zoals zeephouders, handdoekhouders of een scheerspiegel. Met de juiste combinatie van accessoires straalt je badkamer direct de moderne, landelijke of industriële sfeer uit waar je naar op zoek bent.

Een grote keuze wc-brillen bij Sanisale

Kom naar de showroom van Sanisale om de wc-brillen uit de collectie te bekijken. Je kunt kiezen uit losse wc-brillen of een volledig toilet. Onze medewerkers kunnen je adviseren of je moet kiezen voor een universeel model of voor een bepaald merk in combinatie met een bedieningspaneel en een toiletpot. Wil je advies over het installeren van toiletbrillen of over het inrichten van een volledig nieuwe badkamer? Met een 3D ontwerp zie je direct wat de mogelijkheden voor jouw badkamer zijn.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest