Sanisale - Geesa Standard collection 2-lids handdoekhouder

Houders

Douche accessoires

Houders voor de badkamer zijn er in alle soorten en maten. En ze hebben ook allemaal een andere functie. In een volledig ingerichte badkamer kun je al snel een achttal houders vinden, die zeker van pas zullen komen tijdens het badkamerbezoek. En ze zijn niet alleen nuttig. Je kunt ook nog eens mooie ontwerpen krijgen bij Sanisale, die helemaal aansluiten bij jouw badkamerstijl.

Houders met verschillende functies

Een mooi toilet is helemaal compleet als je ook voor bijpassende accessoires kiest. Deze zijn verkrijgbaar in de vorm van verschillende houders. Voor de toiletborstel bijvoorbeeld of voor de toiletrollen. Maar ook voor de zeep bij het fonteintje als je een apart toilet hebt. En wellicht hang je ook een rekje op waar je de gastendoekjes in op kunt bergen. Kies een set van houders die bij elkaar past, zowel qua kleur als qua design, voor een uniform geheel. Als je kijkt naar de rest van de badkamer dan kom je uit bij accessoires als tissuehouders die je op het plankje bij de wastafel kunt zetten. En in de douche heb je natuurlijk profijt van een rekje of plankje waar je flessen shampoo op kunt zetten, of een douche spons in kunt leggen. Tot slot is een bekerhouder of glashouder onmisbaar om je tandenborstel netjes bij de wastafel in te zetten.

Richt je badkamer stijlvol in

Door te kiezen voor de verschillende houders, op verschillende plaatsen in je badkamer, heb je een opgeruimd geheel. Je kunt de verpakking van de toiletrollen afhalen, of van de tissue box en je stopt de spullen in plaats daarvan in de mooi ontworpen houders. Kies voor zowel de toiletaccessoires als de overige badkameraccessoires voor een uniforme stijl. Dat geeft nog meer rust en overzicht. Daarnaast ziet het er natuurlijk mooi uit. Sanisale heeft een aanbod van producten in verschillende interieurstijlen, die altijd passen bij jouw badkamerinrichting. Kies voor rvs, zwart metaal of messing. Een robuust ontwerp past bij een industriële inrichting en een fijner design is voor een meer subtielere, natuurlijke uitstraling.

Tips en inspiratie nodig?

Kom naar de showroom van Sanisale om de houders uit te kiezen die het beste passen bij jouw eigen badkamerstijl. Kies passende accessoires voor zowel het toilet, de douche en de wastafel voor een complete inrichting. In ons magazine vind je meer tips en inspiratie die je bij je keuze kunnen helpen. Vraag hier het gratis magazine aan en ontvang een waardecheque van € 500,-

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest