sanisale regendouche

Douchekoppen

Douches

Douchekoppen van A-merken voor bodemprijzen. Een douchekop is misschien wel het belangrijkste onderdeel in een doucheruimte. Het bepaalt de wateruitloop. Ga je voor een heerlijke regendouche of toch liever voor een simpele kleine handdouche? Wij hebben het allemaal.

Douchekop kopen

Douchekoppen zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Het is vaak een lastige keuze omdat men door de bomen het bos niet meer ziet. Wij adviseren altijd om bij de aanschaf van een douchekop rekening te houden met de volgende aspecten:

  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Waterbesparing
  • Budget

Soorten douchekoppen

Douchekoppen kunnen we onderverdelen in:

  • Regendouches
  • Led douchekoppen
  • Dubbele douchekoppen
  • Handdouches
  • Douchekoppen met massagestand
  • Water besparende douchekoppen

Water besparen?

Steeds meer mensen willen graag een duurzame keuze maken. Het milieu speelt steeds vaker een belangrijke bij het aankopen van producten. Een duurzame douchekop is een goed voorbeeld waarmee je op een eenvoudige manier een steentje kan bijdragen aan het minimaliseren van de klimaatproblematiek. En dat niet alleen. Met een duurzame en waterbesparende douchekop bespaar je ook op je waterrekening. Twee vliegen in één klap dus!

Sanisale - Water besparen in de badkamer

Variaties in materiaal

Er zijn verschillende variaties in het materiaal van een douchekop. De meest verkochte douchekoppen zijn van kunststof of chroom, maar ook RVS of messing zijn mogelijkheden. Een douchekop in chroom of in messing hebben vaak een mooie glanzende look. Heb je liever een matte uitvoering? Dan is RVS een goede optie. Kijk bij het kiezen van het materiaal ook naar de rest van de badkamer. Zo kun je de huidige look en de nieuwe douchekop op elkaar afstellen. Afhankelijk van het water dat uit de kraan stroomt, kan er kalkaanslag ontstaan. Er zijn ook speciale douchekoppen die kalkaanslag minimaliseren. Mocht er toch kalkaanslag ontstaan, kun je dit bij alle douchekoppen het beste schoonmaken met natuurazijn.

Advies nodig?

Het uitkiezen van de juiste douchekop kan erg lastig zijn. Zoveel wensen en zoveel mogelijkheden. Vraag ons om advies. Je kunt hier contact met ons opnemen of langskomen in één van onze showrooms. Wij staan je graag te woord!

Sanisale - Water besparen in de badkamer

Buitendouches

Sanisale - Fima serie Wellness zij jet chroom

Douche jets

Sanisale - Sanisale-Wormerveer-jasper-oplevering-8

Handdouche

sunshower

Regendouches

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest