Sanisale - Fima serie Herend Chic bidetkraan chroom

Bidetkranen

kranen

Op zoek naar een bidetkraan? Wij bieden diverse soorten bidetkranen van topmerken. Maak je bidet compleet met een bidetkraan die past bij jouw badkamer.

Kies jouw bidetkraan

Een bidetkraan kenmerkt zich door een korte uitloop en is meestal horizontaal gemonteerd op het bidet. Kies jij een mengkraan of thermostaatkraan? Ook kies je het aantal kraangaten. Zo kan je kiezen voor een 1-gats of 3-gats variant. De meest verkochte bidetkranen zijn de 1-gats varianten; deze zijn makkelijk te monteren. De meeste bidetkranen zijn uitgevoerd met een coating van chroom. Chroom beschermt de kraan tegen vochtschade.

Bidetkranen van topmerken

Wij hebben bidetkranen van topmerken in diverse prijscategorieën. Denk aan topmerken zoals Grohe en Sphinx. Je kunt bidetkranen kopen in allerlei variaties. Met hendel, zonder hendel, glimmend of mat. Het maakt niet uit wat je smaak is, bij Sanisale vind je de juiste kraan. Bekijk onze collectie.

Bidetkranen met handdouche

De combinatie van een bidetkraan met handdouche wordt meestal aangeschaft in combinatie met een wandtoilet, zodat men geen extra bidet hoeft aan te schaffen. Met een knijpdouche kun je de waterstraal bepalen.

Advies over bidetkranen

Heb je vragen of niet de juiste kraan kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. Ook kun je in één van onze showrooms langskomen voor vrijblijvend advies en inspiratie.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest