Sanisale - Geesa Hotel collection Wandhanddoekhouder 60 cm 20 mm buis

Handdoekhouders

Badkamer accessoires

Handdoekhouders van topmerken. Niets is vervelender dan wanneer je jouw natte handdoek nergens goed kunt laten drogen. Daarvoor zijn er handdoekhouders. Een handdoekhouder neemt niet veel ruimte in beslag en maakt je badkamer een stuk praktischer.

Handdoekhouders in diverse stijlen

Of je nu veel of weinig ruimte tot je beschikking hebt, er is altijd een handdoekhouder te vinden die past. Wij verkopen handdoekhouders van 30 cm tot wel 90 cm. Ongeacht voor welke variant handdoekhouder je gaat, kun je een handdoekhouder kiezen die past bij jouw smaak en badkamerstijl. Van klassieke ronde vormen tot een strak modern design. Wij hebben handdoekhouders voor ieders smaak.

Kleuren en materialen handdoekhouders

Veelal wordt er gekozen voor chroomkleurig maar ook de onderstaande kleuren en materialen zijn mogelijk:

  • Chroom
  • Grijs
  • RVS (roestvrij staal)
  • Wit

Montage handdoekhouders

Je kunt kiezen voor een enkele handdoekhouder die je aan de muur monteert. Maar wil je meerdere handdoeken kunnen ophangen, kun je ook gaan voor een dubbele, driedubbele of een viervoudige handdoekhouder. Handdoekhouders worden over het algemeen altijd aan de muur bevestigd door middel van een boorgat. Plakstrips of zuignappen hebben namelijk te weinig draagkracht.

Zijn jullie met zijn tweeën en hebben jullie twee enkele wastafels? Dan raden wij aan om voor een zwenkbare handdoekhouder te gaan. Deze kun je onafhankelijk van elkaar bewegen. De zwenkbare handdoekhouders zijn verkrijgbaar als dubbele variant.

Sanisale - Geesa collection 1-Lids handdoekhouder

Onze merken

Bij Sanisale stemmen we ons aanbod van merken nauwkeurig af op wat de consument nodig heeft. De keuze voor alle merken in onze collectie baseren wij op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Juist de combinatie van prijs en kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers van Sanisale. In ons aanbod vind je onder andere de volgende merken: Geberit, Grohe, Haceka, Geesa, Axor.

Inspiratie nodig?

Kom voor inspiratie eens langs in een van onze showrooms. Sanisale is te vinden door het hele land, er is er vast een bij jou in de buurt. In de showrooms hebben we de voorbeeldbadkamers volgens de laatste trends ingericht. Zo kun je zelf goed bekijken wat bij jou past. Vergeet ook niet ons gratis magazine te bestellen, boordevol inspirerende badkamer ideeën.

Sanisale - Geesa Tone collection Haak

Handdoekhaakjes

Sanisale - sanibroyeur

Handdoekkorf

Sanisale - Geesa Hotel collection Ringhanddoekhouder

Handdoekringen

Badkamer accessoire

Ringhanddoekhouders

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest