Sanisale - meubel_ash_grey

Badkamerkasten

Badkamermeubels

Badkamerkasten, ook wel kolomkasten genoemd zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en kleuren. Bekijk onze collectie badkamerkasten van topmerken.

Kiezen voor een badkamerkast

Badkamerkasten zijn er in uiteenlopende maten en modellen. Je hoeft dus geen grote badkamer te hebben om voor een badkamerkast te kunnen kiezen. Want we hebben ook kleinere modellen die uitstekend passen in een badkamer van bescheiden formaat. Daarmee heb je het gemak en de luxe van badkamerkasten terwijl je voldoende ruimte overhoudt voor je verdere badkamerinrichting. Handig voor een familie badkamer waarin veel spullen moeten worden opgeborgen. Onze badkamer experts helpen je graag met de keuze van een passende badkamerkast. Lees hier meer over een ideale badkamer inrichting.

Kleuren kiezen

Badkamerkasten zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Voor een frisse uitstraling adviseren wij om te kiezen voor hoogglans wit. Dit oogt ruim, helder en luxe. Ook geeft een witte badkamerkast een prachtig contract met bijvoorbeeld een donkere muur.

Badkamerkasten van de beste merken

Sanisale heeft een zeer breed assortiment van A-merken zoals

  • Villeroy en Bosch
  • Sphinx
  • Duravit
Sanisale - kleur-3

Inspiratie opdoen

Bij Sanisale helpen we je graag om inspiratie op te doen. We volgen de trends in badkamerland voor jou op de voet. En die vertalen we in betaalbare badkamermeubels. Op onze website vind je telkens nieuwe blogs met badkamer inspiratie. Droom weg bij de mooie foto’s van perfect gestylede badkamers en doe ideeën op voor de aankleding van je badkamermeubel met bijzondere accessoires. Maar ook ons gratis magazine is een eindeloze bron van inspiratie. Blader in je luie stoel door het prachtig vormgegeven magazine. Bovendien ontvang je een waardecheque ter waarde van €500 als je het gratis magazine aanvraagt!

Vrijblijvend advies?

Twijfel je over de keuze voor een badkamerkast? Vraag ons om advies! Wanneer je spullen wil opbergen hoeft dit bijvoorbeeld niet perse in een badkamerkast te zijn. Je kunt ook kiezen voor losse planken of kiezen voor opbergruimte in combinatie met je wastafelmeubel. Kom langs in een van onze showrooms, we helpen je graag verder.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest