Maak een afspraak of loop binnen bij Sanisale Wijchen

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Sanisale Wijchen. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom en vind jouw droombadkamer 

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Sanisale - blauwe badkamer

Contact­gegevens

Sanisale Wijchen
Nieuweweg 303
6603 BN  Wijchen - Nederland
Sanisale - druppie_low_res

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur
2D en 3D programma Sanisale

Probeer ons 3D programma!

Sanisale - sanisale-doe-inspiratie-op

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Sanisale - Inspiratiemagazine

Sanisale Wijchen

Voor de meeste complete badkamerinrichting ga je naar sanitairwinkel Wijchen. In onze showroom word je hartelijk ontvangen met een kopje koffie. De kinderen kunnen zich vermaken in de kinderhoek. En ondertussen kijk jij op je gemak rond tussen de verschillende badkameropstellingen om leuke ideeën op te doen voor je nieuwe badkamer. Dat moet dan ook zeker lukken tussen de opstellingen met complete badkamers, de 16 douches en de 12 wc opstellingen.

Profiteer niet alleen van het complete aanbod van sanitairwinkel Wijchen, maar maak direct gebruik van de gelegenheid. Doordat het pand van sanitairwinkel Wijchen zich in de woonboulevard bevindt, kun je in één moeite door ook voor meubels of bijvoorbeeld audioapparatuur shoppen.

Bekijk onze badkamers in de showroom van Sanisale Wijchen

Je vindt sanitairwinkel Wijchen inpandig in de woonboulevard Wijchen. De woonboulevard is bereikbaar via de naastgelegen N324. Er is voor de deur gratis parkeergelegenheid. Ook is de sanitairwinkel Wijchen met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. De bus stopt voor de deur.

Kom vrijblijvend langs in de showroom om het grote en diverse aanbod van onze badkamers te bekijken. Of maak een afspraak met een van de badkamerspecialisten van sanitairwinkel Wijchen. Wij helpen je graag tijdens een persoonlijk gesprek. Niet alleen voor advies op het gebied van badmeubels, maar ook bijvoorbeeld als het gaat om tegels en accessoires.

 

Je nieuwe badkamer kies je in een paar stappen

Denk je dat het kiezen van een nieuwe badkamer ingewikkeld is? Dat hoeft niet zo te zijn. Sanitairwinkel Wijchen helpt je om het overzichtelijk en gemakkelijk te houden. Niet alleen doordat je een vast aanspreekpunt hebt die je overal bij helpt. Je kunt ook nog rekenen op de volgende zaken:

  • Deskundig advies. Vertel ons je wensen en wij helpen je een mooie badkamer uit te zoeken. Daarbij kijken we onder andere naar de juiste materialen, kleuren en de beste merken;
  • Een gratis 3D ontwerp. Om je een goed beeld te geven van je nieuwe badkamer, maken we een 3D ontwerp. Daarbij komen de indeling en de kleuren van je badkamer helemaal tot leven;
  • Offerte. Als je helemaal tevreden bent over het ontwerp, krijg je een vrijblijvende offerte. Hiermee kun je de badkamer definitief bestellen;
  • Service na aankoop. Bij sanitairwinkel Wijchen hechten we grote waarde aan de service. Dus helpen we je ook bijvoorbeeld bij het inmeten van de badkamer. Of bij het leveren, monteren en installeren. Je kunt zelf aangeven wat je wensen zijn.

Als je een badkamer bij sanitairwinkel Wijchen koopt, ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit badkamer tegen outletprijzen.