Sanisale - Opbouwkom Top 4 hardsteen rond – onderkast symmetrisch 100 cm hg wit – afdekplaat 120 cm – kom 1_LR

Inbouwkranen

kranen

Inbouwkranen zijn tegenwoordig erg populair. Vooral in de moderne badkamers wordt veel gekozen voor een inbouwkraan. Dit vanwege het luxueuze karakter. Inbouwkranen zijn verkrijgbaar in talloze varianten, kleuren en afmetingen.

Wat is een inbouwkraan?

Een inbouwkraan is een kraan waarbij alleen de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. De rest is achter een muur verwerkt. De essentiële elementen van een inbouwkraan zijn de uitloop en de bediening van de kraan. Een inbouwkraan installeren vergt, in vergelijking met een opbouwkraan, meer tijd. Je hebt bijvoorbeeld een voorzetmuur of tussenmuur nodig om de kraan te monteren. In veel gevallen moet deze eerst geplaatst worden.

Diverse soorten inbouwkranen

Inbouwkranen zijn er voor verschillende typen kranen:

  • Badkranen
  • Fonteinkranen
  • Douchekranen
  • Wastafelkranen

Thermostaat- of mengkraan

Inbouwkranen zijn verkrijgbaar als mengkraan of thermostaatkraan. Wanneer je zo min mogelijk van je kraan in het zicht wil hebben, adviseren wij je om voor een thermostaatkraan te kiezen. Bij een thermostaatkraan kun je kiezen voor 1 bedieningsknop. Bij een mengkraan begint dit bij 2 bedieningsknoppen.

Ontwerp je nieuwe badkamer in 3D

Wil je de hele badkamer verbouwen, dan kun je een ontwerp maken met het 3D programma van Sanisale. Je tekent de verschillende badkamermeubels in, samen met het toilet en bijvoorbeeld een inloopdouche. Je kunt dan direct kiezen uit verschillende kleuren die je op de wanden en vloeren wilt toepassen. Zo heb je al snel een compleet overzicht van een mooie badkamerindeling. Je kunt kiezen uit een gewone wastafel en uit waskommen. Als je voor dat laatste kiest, dan kun je ook bepalen op welke muur je de inbouwkranen wilt installeren. Hou hier vooraf rekening mee, zodat je ook weet waar de gaten of het gat in de muur voor de inbouwkranen moet komen. Ook als je inbouwkranen in de douche wilt hebben, moet je daar vanaf het begin rekening mee houden.

Inspiratie en advies

Blader online door het gratis magazine en laat je inspireren voor het installeren van mooie inbouwkranen in je nieuwe badkamer. Bij aanvraag van het inspiratiemagazine ontvang je bovendien een waardecheque van € 500,-. Heb je vragen over een bepaald product of wil je graag persoonlijk advies? Wij helpen je graag! Neem contact met ons of bezoek één van onze showrooms door heel Nederland.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest