Handendroger

OVERIGE ACCESSOIRES

Snel en hygiënisch je handen drogen na het wassen. In horecagelegenheden is het erg praktisch om daarvoor een elektrische handendroger aan de muur te hangen. In ongeveer tien seconden ben je klaar, zonder dat je een volle mand met papieren handdoekjes overhoudt. Sanisale heeft verschillende soorten in het assortiment van de handendroger.

Handendroger in mooi ontwerp voor professioneel gebruik

Als er vaak gebruik wordt gemaakt van een toiletruimte, bijvoorbeeld in een café of restaurant, dan wil je het de gasten zo aangenaam mogelijk maken. Door een handendroger te plaatsen, kunnen je gasten binnen tien seconden hun handen drogen en de toiletruimte weer verlaten. De handendroger is verkrijgbaar in verschillende modellen, van klassiek kunststof, tot een moderne uitvoering van nikkel. De vorm kies je helemaal in de stijl van je toiletruimte. Dit kan bijvoorbeeld vierkant zijn, of een golvend design hebben. De drogers hebben een antibacteriële werking en er is tevens bescherming tegen het binnendringen van water. Bij het ontwerp is ook rekening gehouden met de geluidsoverlast, dus het aantal decibellen tijdens het drogen ligt rond de zestig of tachtig. Dit kan per merk verschillen. Sommige apparaten gaan automatisch aan als je je handen eronder of erboven houdt. Andere apparaten hebben een drukknop om het systeem te activeren.

Comfort in je eigen badkamer

Niet alleen in de horeca is een handendroger een mooie oplossing. Ook op de badkamer is het een waardevolle aanwinst. Heb je een druk gezin en wil je niet om de dag de handdoek bij het toilet verschonen? Kies dan voor een elektrische handendroger met kraanfunctie ineen. Deze heeft een modern ontwerp en is uitgevoerd in RVS. Het past dus vrijwel in iedere badkamerstijl. Het geluid is slechts zesenvijftig decibel, waardoor je geen geluidshinder hebt bij het gebruik. In iets meer dan tien seconden droog je op een simpele en hygiënische manier je handen en ook je kinderen kunnen er eenvoudig bij. Andere tips voor hygiëne in de badkamer lees je op ons inspiratieblog.

Wil je het gemak van een handendroger, in je bedrijf of in je badkamer thuis? Kom dan langs in de showroom om het aanbod te bekijken. Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen. Ze kunnen je ook adviseren welke handendroger het beste bij jouw toiletruimte past.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest