Sanisale - sanisale-intro-banner

Stoomcabines

Baden

We zien een trend op het gebied van badkamers: Men ziet de badkamer niet enkel meer als puur functioneel, het wordt steeds meer een plek waar men zichzelf kan terugtrekken. Waar ze zich kunnen opladen na een drukke dag en een plek waar ze lekker kunnen ontspannen. De verkoop van stoomcabines is dan ook sterk gestegen de afgelopen jaren. Stoomcabines zijn in vele uitvoeringen en designs te verkrijgen. In dit opzicht kun je een stoomcabine zo compleet maken als je zelf wilt.

Een stoomcabine is uitermate ontspannend. Velen voelen zich “herboren” na het een douche in een stoomcabine. Wil je extra luxe toevoegen aan de stoomcabine, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een mp3-aansluiting, geurintegratie en massagestralen. Het is zelfs mogelijk om infrarood lampen in te (laten) bouwen.

Stoomcabine voor jouw gezondheid

Naast het feit dat een stoomcabine uitermate ontspannend en comfortabel is, is een stoomcabine ook nog eens goed voor je lichamelijke gezondheid. Massagestralen bevorderen de bloedsomloop en door de stoom worden de poriën van uw huid geopend en tegelijkertijd goed gereinigd. Door de warme stoom worden ook de luchtwegen geopend. Bent je veel verkouden of heeft u last van hooikoorts? Dan is het gebruik van een stoomcabine zeer aan te bevelen.

Verschillende stoomcabines

Het is al lang niet meer zo dat een stoomcabine alleen mogelijk is in een grote badkamer. Je kunt bij ons terecht voor verschillende typen stoomcabines.

  • Stoomcabine met bad: Deze stoomcabines zijn zeer ruimtebesparend. Je hoeft nu immers geen extra ruimte vrij te maken voor je bad.
  • Opbouwstoomcabine: Glazen cabines die opgenomen zijn in de totaal “look” van de badkamer)
  • Inbouwcabines: Deze cabines verdwijnen “achter” het tegelwerk, zo blijft alleen de toegangsdeur in het zicht.
  • Semi opbouw/inbouw cabines: Deze cabines worden weliswaar ingebouwd maar het tegelwerk blijft zichtbaar in de douche/stoomcabine.

Advies nodig?

Twijfel je aan het feit of een stoomcabine wat voor jouw badkamer is of wens je vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen op het gebied van stoomcabines. Bijvoorbeeld welke combinaties goed samengaan en welke stoomcabine geschikt is voor jouw situatie. Heb je een andere vraag? Dan ben je natuurlijk ook altijd welkom in één van onze vestigingen! Maak hier alvast een afspraak.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest