Sanisale - Kopenzonderkijken-leeuwarden-3

Badkranen

kranen

Op zoek naar een badkraan? Een badkraan geeft de gewenste uitstraling aan het bad in jouw badkamer. Wij verkopen verschillende designs en variaties.

Verschillende typen badkranen

Net als douchekranen zijn badkranen in verschillende typen te koop. We kunnen badkranen onderverdelen in:

  • Baduitlopen
  • Opbouw badkranen
  • Bad-tegelrandkranen
  • Vrijstaande badkranen

De keuze voor een badkamerkraan hangt vanzelfsprekend af van het type bad dat je hebt, of gaat aanschaffen. Zo wordt er bij vrijstaande baden vaak gekozen voor vrijstaande badkranen of alleen een uitloop. Dit geeft een zeer luxe uitstraling en is bijzonder praktisch. Bij inbouwbaden zijn in principe alle kranen geschikt. Veelal wordt er gekozen voor een opbouw badkraan.

Vervolgens kun je kiezen uit een mengkraan of thermostaatkraan. Bij een mengkraan regel je de temperatuur zelf met de twee bedieningsknoppen. Een thermostaatkraan is een ingebouwde thermostaat die de temperatuur van het water regelt. Afhankelijk van bovenstaande keuze, kiest je ook de gewenste bediening van de badkraan. Zo zijn er badkranen te verkrijgen met 1, 2, 3 en 4 bedieningsknoppen.

Badkraan met handdouche

Je kunt bij een badkraan ook kiezen om een handdouche aan te schaffen. Ideaal om bijvoorbeeld je haar uit te spoelen of het bad te reinigen.

Advies over badkranen

Heb je een vraag over een bepaald product of wil je graag advies? Je kunt contact met ons opnemen of langskomen in één van onze showrooms. Wil je eerst thuis op je gemak wat ideeën opdoen? Download dan ons inspiratiemagazine.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest