Sanisale - staand toilet

Toiletborstelhouders

TOILET ACCESSOIRES

De meeste toiletborstelhouders staan onopvallend in een hoekje van de badkamer. Maar dat is helemaal niet nodig als je kiest voor toiletborstelhouders van Sanisale. Met hun mooie ontwerpen en hoogwaardige materialen mogen zij zeker gezien worden. En zijn ze dan ook een volwaardig onderdeel van de inrichting van je badkamer.

Toiletborstelhouders aan de muur of op de vloer

Heb je een hangend toilet gekozen? Dan is het wel zo mooi om ook toiletborstelhouders te kiezen die niet op de vloer staan. Dat geeft een uniforme aanblik. En daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk tijdens het schoonmaken. Je haalt eenvoudig de dweil over de vloer, zonder dat je de toiletborstelhouders aan de kant hoef te zetten. Wil je liever niet in je mooie tegelwand boren, of heb je geen plaats om iets op te hangen? Kies dan voor toiletborstelhouders die je op de grond zet. Hierbij kun je kiezen voor een model dat de borstel helemaal afsluit, zodat je alleen tegen een mooie koker aankijkt. Maar misschien past een model met een kleine houder om de borstelkop beter bij jouw inrichting. Ook daarin heeft Sanisale verschillende modellen, bijvoorbeeld van melkglas of zwart porselein. Je hebt genoeg keuze voor een passend exemplaar in jouw badkamer.

Welke inrichtingsstijl heeft je badkamer?

Hou je van warme kleuren, of ben je op zoek naar een combinatie van verschillende kleuren? Of je nu gaat voor een trendy badkamerstijl zoals Scandinavisch of industrieel, je volgt natuurlijk je persoonlijke smaak. In alle gevallen wil je dat je toiletborstelhouders niet uit de toom vallen. Een gemêleerd bruin marmerpatroon, een groene ronde houder met een messing borstel of juist een heel strak vierkant ontwerp. Je kunt met de toiletborstelhouders in het assortiment van Sanisale alle kanten op. Ze passen bij alle stijlen. Weet je niet welke stijl je voorkeur heeft? Begin dan bij de toiletaccessoires die je mooi vindt en kies daar uiteindelijk de rest van de badkamerinrichting op uit. Zo kun je de kleur van de vloertegels afstemmen op de kleur van de houder. Het materiaal van de kraan hou je ook gelijk aan het materiaal dat is verwerkt in de badkameraccessoires, zoals rvs, messing of porselein. Bekijk ook ons blog met inspiratie voor badkamerinrichting en gebruik van kleuren.

Kies passende toilet- en wastafelaccessoires

Behalve toiletborstelhouders kies je natuurlijk ook voor een toiletrolhouder en reserverolhouders in dezelfde stijl als de toiletborstelhouders. Deze bevinden zich over het algemeen in de buurt van het toilet en het is dus mooi als deze bij elkaar passen. Maar ook de andere badkameraccessoires kun je op de toiletborstelhouders afstemmen. Sanisale heeft sets die je in de hele badkamer kunt toepassen. Zeephouderstissuehouders en zeepdispensers bijvoorbeeld. Maar ook bekerhouders die dezelfde rvs ring hebben om aan de muur te bevestigen als de toiletaccessoires. En gemaakt zijn met hetzelfde melkglas. Dit schept niet alleen een mooie aanblik als je binnenkomt, het geeft ook nog eens een rustige uitstraling. Bovendien hoef je niet ver te zoeken als je alles in een set koopt bij Sanisale. Je weet dat je alles kunt vinden wat je nodig hebt om je badkamer volledig in te richten.

Een hangend toilet of staand toilet

Wil je niet alleen op zoek naar nieuwe toiletborstelhouders, maar wil je een volledig nieuw toilet? Ook daarvoor kun je bij Sanisale terecht. Je kunt kiezen uit een hangend of staand toilet. Bij een hangend toilet is het belangrijk dat je de juiste combinatie van de toiletpot, het waterreservoir en het bedieningspaneel kiest. Let erop dat deze onderdelen van hetzelfde merk zijn, zodat de aansluitingen altijd passen. Het bedieningspaneel kies je aan de hand van je stijl. Net als de toiletborstelhouders is er een grote keuze uit modellen die passen in een meer klassieke inrichting, of juist in een hele moderne inrichting. Kies niet alleen de vorm van de druktoetsen in de stijl van de toiletborstelhouders, maar ook het materiaal. Denk daarbij aan kunststof, messing, geborsteld staal of rvs. Ben je toe aan een hele nieuwe badkamer, dan kun je ook de wastafel en het bad hierop uitzoeken.

Bekijk de voorbeeldbadkamers bij Sanisale

Bezoek de showroom van Sanisale om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden die je hebt voor toiletborstelhouders. Met meerdere showrooms in heel Nederland is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt! Er zijn verschillende voorbeeldbadkamers ingericht, in diverse stijlen. Hier kun je niet alleen zien hoe de toiletborstelhouders staan bij het bedieningspaneel van het hangtoilet. Je krijgt ook meteen een goed beeld van een volledige inrichting, compleet met inloopdouche, dubbele wastafel en verlichte spiegel. Vraag onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden en combinaties voor toiletborstelhouders of als je op zoek bent naar ideeën voor een volledig ingerichte badkamer.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest