Sanisale - Aquasound N-JOY MUSIC CENTER

Aquasound

badaccessoires

Ontspannen na een lange werkdag, of je verheugen op een feestje. Als je in de badkamer je Aquasound aanzet tijdens het douchen, of als je geniet van een uitgebreid bad, heb je even een momentje voor jezelf. Luister naar de radio of naar je favoriete playlist met de waterdichte Aquasound producten van Sanisale.

Met Aquasound breng je luxe in de badkamer

Je stijlvolle inrichting van de badkamer maak je helemaal compleet met Aquasound. Je hebt een uitgebreid entertainment set, waarbij je kunt kiezen uit verschillende versies. Hang de set eenvoudig aan de muur van je badkamer, op een plek die jou het beste uitkomt. Je maakt namelijk gemakkelijk verbinding met de speakers via bluetooth of wifi. Dus je hoeft niet na te denken over het verbinden van de draden voor een goede internetontvangst. De apparatuur van de Aquasound is volledig waterdicht, wat het systeem dan ook heel geschikt maakt voor een ruimte als de badkamer. Je kunt zelfs de playlist afspelen die je via Spotify hebt samengesteld. Zo geniet je extra van je favoriete muziek, op elk moment van de dag, zelfs in de badkamer. Bekijk ook ons inspiratieblog met meer tips voor het creëren van een luxe badkamer.

Installeer zelf je entertainment set in de badkamer

Heb je plannen om je badkamer te verbouwen? Denk dan niet alleen na over de stijl en waar het toilet en de wastafel moeten komen. Als je toch een paar spotjes in het plafond gaat aanbrengen, maak dan ook meteen ruimte om de speakers van de Aquasound te plaatsen. Je kunt de speakers eenvoudig in het plafond aanbrengen, middels de bijgeleverde beugels. De oplader bevestig je aan de wand. Na gebruik van de controller hang je deze weer op zijn plek, zodat je voor een volgende keer een volledig opgeladen controller hebt. Laat je de controller per ongeluk vallen in de buurt van de waterstraal? Geen probleem. Dankzij het waterdichte systeem van de Aquasound is het apparaat goed beschermd. Een korte onderdompeling kan geen kwaad, dus je kunt ook je kinderen met een gerust gevoel naar de radio laten luisteren als ze in de badkamer zijn.

Kom langs in de showroom of vraag ons gratis magazine aan!

Wil je ook genieten van muziek in de badkamer? Kom dan naar de showroom van Sanisale om de verschillende soorten Aquasound producten te bekijken. Als je vragen hebt, helpen onze medewerkers je graag verder. Wil je je eerst thuis nog even verder oriënteren? Vraag dan ons gratis inspiratie magazine aan.

Sanisale - heerhugowaard
Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest