Sanisale - Shuffledrain 90cm ; uitloop 50 met alu rooster en Hoover frame en sifon

Douchegoten

douche toebehoren

Een douchegoot is een ideale en tevens zeer stijlvolle oplossing voor een teveel aan water binnen jouw doucheruimte. Ze worden gebruikt in combinatie met inloopdouches. Aangezien een inloopdouche geen douchebak bevat is er ook niet een standaard afvoer aanwezig. Een goot is in dit geval de oplossing.

Douchegoten in vele soorten en maten

Een douchegoot is verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote doucheruimtes. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Zo kun je kiezen voor een zeer moderne uitstraling met een bijna onzichtbare rechthoekige strook. Maar je kunt ook gaan voor een vierkante douchegoot met een zilveren rooster erop. Voor ieder budget hebben wij douchegoten in ons assortiment. Je hebt ook keuze uit verschillende kleuren. Natuurlijk is er de standaardkleur grijs, maar Sanisale levert ook douchegoten in aluminium, RVS, chroom en witte uitvoeringen.

Wil je het liefst zo min mogelijk zien van je douchegoot? Denk dan eens aan een douchegoot die je kunt betegelen. Plaats een op maat gesneden vloertegel in de tegelgoot. Zo valt je douchegoot bijna niet meer op. Dit geeft een prachtig strak beeld in je doucheruimte. Je kunt natuurlijk ook kiezen uit douchegoten die juist gezien mogen worden! Naast de douchegoot met een glad metalen bovenkant heb je keuze uit roosters met ronde, vierkante en gestreepte gaten.

Inspiratie opdoen voor douchegoten

Bij Sanisale inspireren we onze klanten graag met de nieuwste trends in badkamerland. Daarom volgen we de internationale trends in badkamerinterieurs op de voet. En onze inkopers zorgen ervoor dat die trends vertaald worden in onze collectie douchegoten. Zo weet je zeker dat je met de douchegoten van Sanisale altijd raak schiet. Wil je de keuze aan douchegoten zelf bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms. Verspreid door Nederland zijn er meerdere Sanisale showrooms gevestigd. Verwonder je over de show badkamers in de huidige modieuze stijlen. En laat je inspireren door het originele gebruik van accessoires. Wedden dat je inspiratie opdoet voor de inrichting van je eigen badkamer?

Vragen over douchegoten

Wij hebben alle expertise en vakkennis in huis om je te voorzien van deskundig advies. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Ook als je inspiratie wilt opdoen ben je bij ons aan het juiste adres. Download ons inspiratiemagazine of kom langs in één van onze showrooms.

Sanisale - Inspiratiemagazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Laat je inspireren door onze pinterest borden

populaire badkamer stijlen

Hier vind jij alle soorten badkamers, van stijlvol zwart tot klassiek wit.

Sanisale - Pinterest